Tilbud

Petit by sofie Schnoor tilbud. Her finder du et stort udvalg af babytøj fra Petit by sofie Schnoor til nedsat pris.

Du finder hos Babydk både bodyer, leggings, heldragter og leggings til børn og babyer samt sengetøj puslepuder og stofbleer fra Sofie Schnoor.

Viser 1–40 af 65 resultater

 

Petit by sofie Schnoor tilbud

Petit by sofie Schnoor laver tøj til børn og babyer i flotte print og farver. Der er fokus på design og kvalitet og du finder både bodyer, kjoler, leggings, bluser og bukser fra Petit by Sofie Schnoor. Som noget nyt har de også lavet en home serie som består af både babysengetøj puslepuder, ammepuder, sengerande og service. Her hos Babydk finder du et stort udvalg af Petit by Sofie Schnoor til gode priser, så kan du lide at gøre et kup, skal du ikke vente for længe, da det ofte går hurtigt når vi sætter det fine babbytøj ned fra Petit by sofie schnoor.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.