Køb mere - Spar mere

Her får du muligheden for at gøre en god handel. Vi har udvalgt en række produkter, hvor du kan opnå en pæn besparelse med vores mængderabatter 

joha heldragter spar 20%
Joha natdragter
Køb 2 stk. og spar 20%
Se mere HER
Babydk babypakke med luftballon ammepude, babynest, puslepude, sengerand og sengetøj
Babypakke
Spar 15% på ammepude, puslepude,
babynest, sengerand og sengetøj
Se mere HER
5 cam cam stofbleer for 200 kr.
Cam Cam stofbleer
Køb 5 ensfarvede til 200,- kr.
Se mere HER
3 par mp strømpebukser for 200 kr.
MP strømpebukser
Køb 3 par spar 20%
Se mere HER

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.