Joha tilbud

Tilbud

Joha tilbud. Her finder du et stort udvalg af varer fra Joha på udsalg.

Du finder hos Babydk både  uld bodyer, bluser, bukser,Joha uld dragter mm. til børn og babyer fra Joha på tilbud.

Viser alle 9 resultater

Joha tilbud

Her finder du Joha bodyer, leggings og meget mere på udsalg. Vi har Joha børnetøj i str. 50-120 og der er mange forskellige varer at vælge imellem.

Joha udsalg

Er du på udkig efter et godt tilbud fra Joha så er du kommet til det rigtige sted. Her finder du nemlig lækkert børnetøj fra Joha på udsalg til rigtig gode priser.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.[/vc_column_text]