Tilbud

Filibabba Tilbud Her finder du et stort udvalg af varer fraFilibabba på udsalg.

Du finder hos Babydk både, puslepuder, sengetøj, ammepuder sengerande og badehåndklæder fra Filibabba.

Danske Filibabba fremstiller organiske bomuld tekstilprodukter – designet til børn. Tekstilserien er kendetegnet af et flot, dansk grafisk design, samt den høje og lækre kvalitet. Produkterne er inspireret af danske traditioner, hvilket har til formål at dekorere børns dagligdag.

Kollektionen indeholder en masse spændende produkter, såsom ammepuder, sengerande, baby og juniorsengesæt og babynests, som er små reder, der passer til barnevognen eller vuggen. der findes bla. det flotte ocean print med bølger i både grå og blå, samt lækre badeslag med hætte til både mså babyer og større børn. En rigtig god gaveide.

Hos Babydk finder du et stort udvalg af puslepuder, sengetøj, sengerande, badehåndklæder, ammepuder og service fra danske Filibabba.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.