Cam Cam tilbud

Tilbud

Cam Cam tilbud

Cam Cam tilbud Her finder du et stort udvalg af varer fra Cam Cam på udsalg.

Du kan her være heldig at finde både Cam Cam sengetøj, sengerande, puslepuder, ammepuder, legetæpper, stofbleer og meget mere fra Cam Cam på tilbud.

 

Cam Cam blev grundlagt i 2012 af arkitekt Sara Giese Camre. Deres design filosofi og tilgang til dette, er at skabe tidløst, poetisk design, som kombinerer tradition med nutidigt design. Deres mål er at skabe produkter til børn og babyer med et design som holder og en materiale kvalitet, som vil blive værdsat i de kommende generationer.

Hos Babydk finder du et stort udvalg af sengetøj til børn og babyer samt sengerande, ammepuder, puslepuder, legetæpper og meget mere.[/vc_column_text]

Cam Cam tilbud

Her finder du et stort udvalg af Cam Cam på tilbud. Måske er du heldig at finde noget af det populære og lækre økologiske Cam Cam sengetøj på tilbud lige her. Eller måske Du er på udkig efter et Cam Cam tæppe på udsalg. Så er det her du skal kigge for vi har altid et godt tilbud på Cam Cam.

Nu finder du den lækre Cam Cam pusletaske på tilbud her under udsalget hos Babydk.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.