Bisgaard tilbud

Tilbud

Bisgaard tilbud. Her finder du et stort udvalg af sko fra Bisgaard på udsalg.

Du finder hos Babydk både sko, støvler, sandaler, gummistøvler, thermostøvler og vinterstøvler til børn og babyer fra Bisgaard.

Viser alle 5 resultater

 

Bisgaard er indbegrebet af kvalitet når det kommer til fodtøj til dine børn. Her bruges der kun de aller bedste materialer og der gåes ikke på kompromis, når det gælder de små fødder. Med et par Bisgaard sko er du altid sikret kvalitet, design og funktionalitet i top klasse.

Vi har Både kvalitets støvler, sko, gummistøvler, thermostøvler, sandaler og hjemmeskotil børn og babyer. Du finder også de bedste begyndersko fra Bisgaard her hos Babydk og vi står altid klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige størrelse og sko til netop dit barn. At få en sko der passer er vigtig for dit barns fødder og udvikling i fremtiden.

[/vc_column_text]

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.