Fri fragt over 299 kr     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Södahl sengetøj anmeldelse

Emilie, Ronni og Louie har testet det fine sengetøj fra Södahl og deler ud af deres erfaringer, tips og tricks.

södahl sengetøj anmeldelse

Vores forhåndsindtryk af Södahl sengetøj

Jeg synes virkelig at sengetøjet var flot, da jeg så det. Jeg kan være utrolig kræsen, da jeg er lidt farveforskrækket + ønsker en rigtig god kvalitet. Sengetøjet her er et jeg godt selv ville kunne have fundet på at købe.

Farverne er hvid, sort og grå, men stadig hvor der er børnevenligt motiv, hvilket er ”win win” for begge parter. Sengetøjet er dog med lynlås, og normalt går jeg efter dem med knapper til børn. Jeg synes nemlig at dynen nemt glider rundt derinde i. Derudover kan en lynlås ret nemt gå i stykker, da i hvert fald min Louie tror det er legetøj.

Jeg kender allerede mærket Södahl og synes det er en yderst lækker kvalitet.

Sengetøjet er pakket ind i den almindelige plastik, hvor der så er en taske udenom, så man kan mærke sengetøjetskvalitet uden at åbne pakken. Samt man kan også se det flotte print.

God brugervenlighed

Sengetøjet er som alt andet sengetøj utrolig nemt at få ud af pakken

Den rigtige side skulle lige findes først, hvor der var en lynlås, men ellers er sengetøjet lige til at blive vasket, så det kan blive klar til brug.

TIP: Husk altid at lyn lynlåsen når i vasker sengetøjet første gang, så der ikke ligger andre ting derinde.

Jeg havde lidt svært ved at finde størrelsen til at starte med, men ellers er det en rigtig god beskrivelse, der står omkring sengetøjet.

Jeg synes det kunne være rigtig godt hvis man får skrevet/vist på etiketten at det er med lynlås, da dette ellers ville være et spørgsmål man ville kunne få rigtig mange gange.

Kvaliteten af Södahl sengetøj er i top

Jeg tænker ALTID over kvaliteten af sengetøjet, da det gerne skal kunne holde til mange vask fx.

Ved dette sengetøj er jeg rigtig glad for at det er i bomuld, da polyester er utrolig varmt at ligge med, og en meget tyndere kvalitet. Louie er en varm dreng, og han skal altid have bomuld, så derfor vil jeg til enhver tid kun købe bomulds sengetøj.

södahl sengetøj anmeldelse

”Kvaliteten på sengetøjet er uden tvivl det bedste ved sengetøjet. Dejlig kraftigt og i den rigtig lækre bomuld.”

Sengetøjet er utrolig holdbart. Efter at det er blevet testet ligner det stadigvæk sig selv.

Sengetøjet kom i vaskemaskinen med det samme, hvilket altid gør det mere lækkert. Så er man også på, at der ikke er nogle former for kemikalier tilbage. Sengetøjet blev dejlig blødt og lækkert, samtidig med at det holdt på farven.

Jeg kan endnu ikke se at sengetøjet er blevet slidt, så derfor er jeg rigtig tilfreds med kvaliteten af sengetøjet.

Klar anbefaling af Södahl sengetøj

Ville bestemt anbefale Södahl sengetøjet, da jeg kender rigtig mange farveforskrækkede mødre, som elsker sengetøj med lynlås i. Jeg ved rigtig mange kender til Södahl og ved at vi snakker om en god kvalitet.

södahl sengetøj anmeldelse

Denne anmeldelse er skrevet af Emilie fra forbrugerpanelet.

forbrugerpanel

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken.

Køb Name it for min. 250kr. Og spar 20% 
rabatten fratrækkes aut. i kassen, gælder ikke nedsatte varer 

SE HER
close-image
Scroll til toppen