Fri fragt over 299 kr     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Pom Pom hjemmesko anmeldelse

Pom Pom hjemmesko anmeldelse

Camilla, Andreas og Noah har testet Pom Pom hjemmesko, og deler ud af deres erfaringer og gode råd.

Pom Pom hjemmesko anmeldelse

Godt førstehåndsindtryk af Pom Pom hjemmesko

Vi fik tilsendt disse fine hjemmesko fra Pom Pom.

Vi kender godt til Pom Pom i forvejen og har tidligere ejet samme slags hjemmesko. Der var Noah dog omkring 6-7 måneder og kravlede kun.  

Vores førstehåndsindtryk var super godt. Pom Pom hjemmeskoene er i noget ruskind og virker derfor super lette. Når man er en lille mus på knap 2 år, så skal de derfor ikke være klodsede på fødderne. Noah har også en ret bred fod og det kan derfor være meget svært at finde de perfekte hjemmesko til hans pasform. Disse Pom Pom hjemmesko sidder rigtig flot på ham og selvom de sidder til, så strammer de ham ikke om foden.

Pom Pom hjemmesko anmeldelse

Begejstring ved første øjekast 

Hjemmeskoende fra Pom Pom kom i en fin skotøjsæske. Det var nemt for Noah at åbne og det var rigtig sjovt for ham at pakke dem ud. Det var næsten som at åbne en ekstra lille fødselsdagsgave. Han tog hjemmeskoene op og udbrød glad “SKO”. Desuden var han ekstremt stolt af at vise os hjemmeskoene på fødderne, så de var ihvertfald godkendt af ham.

Selve æsken Pom Pom hjemmeskoene kommer i er super fin. Det er en fin lille detalje at der ligger noget papir med logoet på. Det giver den der lidt ekstra luksusfornemmelse for brandet. Vi var meget begejstret for både indpakning, udseende og kvalitet.

Pom Pom hjemmesko er nemme at tage af og på

I og med at hjemmeskoene er lette i modellen, så var det også nemmere for Noah selv at hjælpe med at åbne og lukke hjemmeskoen. Den var nem i lukningen så alle de små kan være med. Lige omkring 2 års alderen her vil de jo super gerne vise at de kan selv – og det kan han få lov til på denne model fra Pom Pom.

Pom Pom hjemmesko anmeldelse

Lækker kvalitet og funktionalitet

Pom Pom hjemmeskoene er i ruskind og foret med læder. De er super lækre i kvaliteten. Der er en lille strop bagpå, så man lige kan hjælpe bøllen med det sidste ved at få dem på helt selv.

“Pom Pom hjemmeskoene er de med gummi under sålerne, som hjælper børnene med ikke glide rundt og derfor stå rigtig godt fast. Vores søn kan godt lide at løbe i øjeblikket og derfor er det perfekt at de ikke får ham til at skøjte rundt.”

Da selve hjemmeskoen er i ruskind er de en smule sværere at rengøre. Efter lange dage kan man næsten ikke undgå at der måske lige bliver tværet lidt leverpostej ud på under frokost. Jeg brugte en fugtig klud og skrubbede lidt på det og fik maden af. Det ville nok have fungeret en smule bedre med en hjemmesko af skind, da de jo er nemmere at rengøre. Det kan sagtens lade sig gøre, men der er en smule mere arbejde i en ruskinds hjemmesko end en i skind. 

Dette vil nok også være det eneste vi kan sætte en finger på. For vi er faktisk rigtig imponeret over kvaliteten. Der er nogle hjemmesko der kan blive hurtigt udtrådte, hvilket vi slet ikke har oplevet med disse fra Pom Pom. Især de lidt lettere modeller kan have en tendens, men disse har ikke givet sig i de 14 dage vi har testet dem.

Pom Pom hjemmesko er størrelsestro

Med hensyn til størrelsen – hvilket vi synes kan være noget af det sværeste! Pom Pom hjemmeskoene er meget størrelsestro. Vi har oplevet at købe en str. 24 som istedet har virket mere som en 25. Her kan vi klart anbefale at følge den størrelsesguide der findes her på hjemmesiden. Hjemmeskoene fra Pom Pom er hverken for store eller små i størrelsen, så hvis jeres lille mus bruger 23, så kan i trygt bestille dem i 23. 

Nu går vi selvfølgelig ud fra vores egen søn som har en lidt bred fod, men vi har også målt på længden med sålen. Det er så vigtigt at få den rigtige størrelses sko – især hvis de lige er begyndt at gå. 

Der ligger en rigtig god guide på hjemmesiden, så gør jeg selv den tjeneste lige at måle med et målebånd inden i bestiller.

Pom Pom hjemmesko til alle aldre

Vi kan anbefale disse Pom Pom hjemmesko fra de begynder at kravle og helt op i de store størrelser. Vi synes det var for koldt sidste år til at han blot skulle kravle i strømper og valgte derfor hjemmesko som var bløde og lette, så han stadig kunne kravle ubesværet. Derfor kan vi altså sagtens anbefale hjemesko helt ned i 6 måneders alderen også.

Større børn kan få glæde af Pom Pom hjemmeskoene, fordi de er nemme at hjælpe med at åbne og lukke selv. Noah synes ihvertfald at det sjoveste var at han selv kunne åbne velcroremmen og kiggede også ret så stolt op på os.

Kæmpe stor anbefaling af Pom Pom hjemmesko

På en skala fra 1-6 vil vi give Pom Pom hjemmeskoene 5. Det eneste vi kunne sætte en finger på ville være at ruskind selvfølgelig kan være en smule sværere at rengøre for madrester. Det kan dog stadig lykkedes og så er de jo bare så fiiiiiine i ruskind! (Nogle gange må det også være fedt for mor at Noah render rundt i lækre sutsko)

“Vi giver en kæmpe stor anbefaling på disse super søde Pom Pom hjemmesko! De har mulighed for selvhjælp og hjælp-til-selvhjælp med den lille strop bagpå. Det er noget vi øver ekstremt meget herhjemme i øjeblikket og derfor faldt de i så god jord herhjemme.”

Til en pris af 299,- synes jeg det er et kanon køb. Hjemmesko er noget de bruger hver dag i en hel sæson og derfor synes jeg også det er vigtigt, at man tænker over kvaliteten af det deres små fødder skal være i. Disse Pom Pom hjemmesko er lette og med gummiknopper under. Her ville vi aldrig gå på kompromis og vi synes bund ærligt ikke at 299,- er dyrt for noget der bruges SÅ meget.

Vi er kæmpe fan og skal nok også have et par i en anden farve. Måske mest fordi mor synes de er kanon flotte.

Denne anmeldelse er skrevet af Camilla fra forbrugerpanelet.

Pom Pom hjemmesko anmeldelse

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken.

Aykasa tilbud - KUN IDAG !
3 stk mini 100,- / 3 stk midi 200,-
3 stk maxi 500,-
Rabat trækkes aut. i kassen
 Se HER...
 

Tilmeld vores kundeklub og vær altid opdateret
JEG ØNSKER BESKED OM NYHEDER
close-link
Se også nye produkter tilføjet sommer udsalg 
Gå til udsalg
close-image
Scroll til toppen