Fri fragt over 299 kr     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Plus Plus anmeldelse

Plus Plus anmeldelse

Isabella, Christian, Emma og Freya har testet Plus Plus enhjørning, og deler ud af deres erfaringer og gode råd.

Plus Plus anmeldelse

Godt førstehåndsindtryk af Plus Plus

Jeg/vi kender ikke Plus Plus på forhånd. Hverken denne med enhjørning eller konceptet. Det er en rigtig flot og indbydende emballage, som helt klart tiltaler børnene med det flotte billede af enhjørningen og farverne. 

Havde vi set denne pakke Plus Plus i en butik, var vi helt klart stoppet op og kigget nærmere på den, eller måske taget den i kurven. 

Plus Plus anmeldelse

Simpelt indhold og enkel vejledning

Selve kassen var nem at åbne. De har lavet en stribe på pappet, som børnene nemt selv kan rive op. Det var rigtig skønt at se. Pakkens indhold er meget simpelt og man er ikke i tvivl om hvad man skal i gang med. Der er et hæfte med samlebilleder og en pose med Plus Plus brikkerne. 

Uden på kassen/emballagen, er der ikke meget skrift eller nogen beskrivelser. Der angives antal brikker, men det er svært at finde en aldersgruppe, da det står meget utydeligt. 

Vejledningen i kassen er enkel og anvist med billeder. Da aldersgruppen står i vejledningen som 1-6 år, synes jeg det er forkert ramt. Emma på 4 år, havde en smule svært ved at følge vejledningen med billeder, da det virkede lidt kryptisk. Jeg lavede den forkert et par gange og havde svært ved at tyde billederne engang imellem. Nogle af brikkerne kan også være enormt svære at samle og andre sættes nemt sammen.

TIP: Sæt tid af til at sidde med dit barn, så i får fuldt udbytte af hvad Plus Plus kan.

Alt i alt hyggede vores børn sig rigtig meget med Plus Plus. 

Plus Plus anmeldelse

Plus Plus er holdbare og stærke

Plus Plus er i minimal plastik indpakning. Det består blot af en kasse, en lille plastikpose og et hæfte med billeder. Vi tænker ikke altid på hvad produkterne er lavet af, men mere hvad børnene kan lide at lave. 

Selve Plus Plus brikkerne er virkelig holdbare og stærke. Det er ikke noget der bare lige kan gå i stykker. 

Jeg synes Plus Plus fungerer efter hensigten. Brikkerne kunne drille lidt, men vi havde to børn der var dybt engageret og stolte for slutresultatet, som nu står og pynter på sin egen hylde på værelset. 

Produktet er flot, sjovt og børnene kan lære noget af det. Det kræver uddybning og indlevelse, som træner hjernen. Børnene synes det er sjovt og en sjov figur. 


Klar anbefaling af Plus Plus

Jeg bedømmer Plus Plus til et 4 tal ud af 6. Jeg ville anbefale det til min omgangskreds, fordi det er sjovt og børnene får trænet hjernen visuelt og strategisk. Derudover er det en sjov figur, som alle piger vil føle er sjov at samle.  

Jeg lægger stor vægt på, at det er noget mine børn kan lide at lege med igen og igen. Det skal gerne være noget de kan uddybe sig i og som udvikler deres færdigheder. Derudover handler det selvfølgelig om at de skal have det sjov og fange deres interesse. 

Plus Plus anmeldelse

Denne anmeldelse er skrevet af Isabella fra forbrugerpanelet.

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken.

Aykasa tilbud - KUN IDAG !
3 stk mini 100,- / 3 stk midi 200,-
3 stk maxi 500,-
Rabat trækkes aut. i kassen
 Se HER...
 

Tilmeld vores kundeklub og vær altid opdateret
JEG ØNSKER BESKED OM NYHEDER
close-link
Se også nye produkter tilføjet sommer udsalg 
Gå til udsalg
close-image
Scroll til toppen