Forbrugerpanel

Hos Babydk har vi oprettet et forbrugerpanel, der hjælper med at teste produkter og rådgive jer som forbrugere. Altså forbrugere der ud fra egne erfaringer med produkterne rådgiver og vejleder jer som forbrugere. Det synes vi giver god mening. Nedenfor kan du læse mere om vores forbrugerpanel med deres egne ord.

Camilla, Andreas og Noah

Vi er en lille familie bosat i Egedal Kommune, som består af:

Far Andreas, 27 år:

Arbejder som supervisor i Zoologisk Have.

Mor Camilla, 26 år:

Arbejder på kontor

Noah, 1,5 år:

Vores søn Noah er vores første barn og født på Halloween d. 31. oktober 2017.

Lidt om vores familie:

Vi har et dejligt hus, hvor Noah elsker at lave en masse ballade. Vi har to skønne skovkatte som Noah elsker at lege med. Vi er en meget social familie og har stort set altid gæster eller er selv på visit. Vi har en dejlig stor familie på begge sider og en masse venner, så meget af vores fritid går med at hygge med alle dem omkring os.

Det elsker vi at lave sammen som familie:

Som familie elsker vi at lave ting. Vi synes det er fedt at tage en dag i Zoologisk Have, på kælkebakken, i svømmehallen osv. Dog nyder vi også en dag hjemme med fis og ballade. Vi har en stor portion humor herhjemme og det skinner allerede igennem i vores boss (Noah), så alt i alt en familie med plads til hinanden og en stor bunke kærlighed.

Cecilie, Tobias og baby på vej

Vi er et par, som i spænding venter på at to bliver til tre:

Cecilie Thea, 22 år:

Læser til dagligt til lærer i Vordingborg.

Jeg har længe haft en stor drøm om at blive mor og da jeg mødte min kæreste for knap 3 år siden, stod det klart at han heldigvis havde samme drøm. Vi er nu så heldige at vi her 3 år senere, venter vores første barn, som melder sin ankomst april 2019. Vi kender endnu ikke kønnet, da vi ønsker dette skal være en overraskelse indtil fødslen.

Tobias, 24 år:

Arbejder til dagligt som kørestrømsteknikker på jernbanen.

Tobias har en stor interesse for træning og bruger mange timer om ugen i fitnesscenteret. Han er dog samtidig et STORT familiemenneske, som nyder hvert et øjeblik i samvær med familien og vores lille hund Albert, på knap 1 år.

Som familie sætter vi pris på:

Vi prioriterer som familie at få en masse gode oplevelser sammen og glæder os til at vores lille barn bliver en del af de oplevelser.

Som alle andre forældre, ønsker jeg kun mit barn det allerbedste og glæder mig derfor meget over at jeg kan være med til at guide jer i den rigtige retning, så i har muligheden for at vælge de bedste produkter til jeres guldklumper.

Cindie, Mikkel, Willas og Lucka

Vi er en lille familie på Nordfyn der består af:

Far Mikkel, 33 år:

Chef mekaniker for Massive motorsport.

Elsker og være kreativ og bruge mine hænder, der skal altid ske noget, så derfor elsker jeg mit job hvor der altid er fart over feltet. Når jeg har fri, elsker jeg og bruge min tid med min lille familie.

Mor Cindie, 32 år:

Salgsassistent i Guldsmed i Odense.

Jeg er mor med stor M. Ting som jeg godt kan lide er at være sammen med mine børn, familie, mode og indretning. Og selvfølgelig smykker.

Storebror Willas, 3 år:

Går i børnehave, som han elsker. En meget kærlig dreng, som også er en stolt storebror. Han elsker og lege udenfor, tegne og danse til alt slags musik.

Lillebror Lucka, 10 uger:

En lille charmetrold, som hygger hjemme med mor til sidst på året, hvor den står på dagpleje.

Han er ved og lære den store verden og kende.

Det elsker vi at lave sammen som familie:

Som familie elsker vi, at tage ud og se på Danmark i vores autocamper.

Mathilde, Claus, Ella og Alfred

Vi er en lille familie, som består af:

Mor Mathilde, 28 år:

Arbejder på kontor i Viborg. Pt er jeg hjemme på barsel med lillebror Alfred.

Jeg forsøger at nyde barselslivet trods den hårde start. Vi hygger vi med mødregruppe, går lidt ture, bager boller og kage, venindehygge, indretter børneværelse og bruger lidt for mange penge på børnetøj, indretning osv. (i hvert fald hvis I spørger min bedre halvdel)

Far Claus, 30 år:

Uddannet Maskinmester og arbejder som Service Manager i Aalborg.

Claus er glad for biler og elsker at se Formel 1 og så kører han folkerace, så der bruges også lidt weekender på at se ham køre ræs.

Storesøster Ella, 2,5 år:

Ella går i privat dagpleje og skal i børnehave til august.

Lige nu elsker hun at synge sange og lege med dukker. Ella er meget optaget af sin lillebror Alfred, som hun kysser og krammer på. Ella kan godt lide og tegne, lave små puslespil og så ELSKER hun Gurli gris.

Lillebror Alfred, 5 måneder:

Lillebror Alfred meldte sin ankomst alt for tidligt, men klarer sig heldigvis godt trods den tidlige start på livet.

Lige nu nyder vi godt af alle de søde smil han sender os.Og så bliver han altid i godt humør, når han kigger på sin uro på puslebordet.

Det elsker vi at lave sammen som familie:

Når farmand holder fri, elsker vi at være ude, tage på biblioteket, legepladsen og ellers hygge med Ella og Alfred – Ella er desuden altid klar på at servere kage til os i hendes køkken på værelset.

Emilie, Ronni og Louie

Vores lille familie består af:

Mor Emilie, 25 år:

Jeg er på barsel, men ellers er jeg salgsleder i Jysk.

Far Ronni, 29 år:

Arbejder som tømrer.

Louie, 8 måneder:

Hygger sig derhjemme med mor på barsel.

Familieprojekt:

Vi har købt et hus vi er ved at total renovere. Og da Ronni kan og vil lave det hele selv er det dejlig nemt, og så kan jeg få lov til at indrette, vælge farver osv.

Vi elsker design og indretning + Har en svaghed for mærkevarer. Jeg har især for lækkert børnetøj.

Det elsker vi at lave sammen som familie:

Som familie, elsker vi at tage i Zoologisk Have, gå lange ture og være sammen med venner og familie.

Isabella, Christian, Emma og Freya

Lidt om vores familie:

Mor Isabella, 29 år:
Arbejder som eventkoordinator i København, altså med 1,5 times transport hver vej mellem arbejde og hjemmet som ligger ved Næstved. Jeg er også aktiv gymnast og elsker den fysiske aktivitet. Hjemmetiden med børnene er det bedste i hele verden og jeg elsker at have huslige gøremål.

Far Christian, 32 år:

Har arbejdet i forsvaret igennem de sidste 12 år. Christian er en aktiv person der sætter fysisk form højt, med træning hver dag. Ellers en ægte familiefar, der elsker leg og fjol derhjemme.

Storesøster Emma, 4 år:

Emma er familiens ældste barn på 4 år og går i børnehave. Hun er en meget kreativ pige med ro i sindet. At tegne, klippe/klistre, male, lave perler og alt der ellers høre til, er det bedste hun ved. Derudover er der en dyb interesse for dans og ballet, som hun spændt venter på at starte til når hun bliver 5 år. Lige nu går hun til gymnastik.Lillesøster Freya, 2 år:

Freya er familiens yngste på 2 år og går i vuggestue. Freya er en tand vildere end sin storesøster, men stadig en rolig pige. Hun elsker at drille andre og har en utrolig sjov humor, som får alle hun møder til at grine. Vuggestuen ville beskrive hende som “klassens klovn”. Hun elsker at lege med dukker, legekøkken og togbane. De ting kan hun fordybe sig længe i. Derudover går Freya til gymnastik, som hun elsker.

Det elsker vi at lave sammen som familie:

Som familie er vi meget sociale mennesker. I vores fritid er vi altid ude eller har gæster. Der er altid plads til ekstra personer ved middagsbordet og huset kan nogen gange være som en banegård, ligepræcist som vi elsker det. Vores netværk af venner og familie er stort og betyder alt for os.

Derudover bruger vi meget tid på aktiviteter og udflugter med børnene. Det kan være alt fra en tur i skoven, til legeland og svømmehallen. Vi prøver at lytte til deres ønsker og handler derefter. Hjemmetiden, kun os 4, bliver også prioriteret. Der er det i nattøj hele dagen og med dans, sang, god mad og masser grin og fjollerier.

Brian, Ida, Amalie og Oliver

Vi er en lille familie i nyboder der består af:

Far Brian, 38 år

soldat, men er pt hjemgående husfar på barsel

kan godt lide at holde mit sind ungt med computerspild, når den lille chef tillader det, og lave mad, dyrke sport, få en ide’, udforme og bygge den, og ikke mindst at være meget sammen med mine børn.

Mor Ida, 27 år

Læser til sygeplejerske

Kan godt lide at være i køkkenet, og lave sund glutenfri mad til familien, at indrette vores hjem og finde på nye ting som Brian kan bygge, og mest af alt at være mor.

Amalie, 6 år

Går i børnehaveklasse.

Kan godt lide at finde på sjove lege, danse, tegne og være kreativ, og er vild med alt med frost.

Oliver, 6 måneder

Kan godt lide at tumle rundt, råbe højt og ikke mindst at spise mad. Og lige for tiden går det meste af dagen med at øve sig i at kravle.

Cecilie, Alfred, Asger og Alberte

Vi er en lille familie fra Aarhus beståede af :

Mor, Cecilie 24 år og pædagogstuderende. Far, Asger  24 år læser ha almen på Aarhus universitet

Alberte og Alfred fra juni 2016. To små stærke spilopper som er født 7 uger for tidligt. Vi er inkarnerede familiemennesker og prioritere familietid og oplevelser højest frem for andet.

Som nye forældre og studerende går vi højt op i pris og kvalitet og deler gerne ud af vores tips og erfaringer inden for babytøj og udstyr.

Cecilie, Anders, Romeo og baby på vej

Tilbage i marts kunne min kæreste, Anders, og jeg glædeligt konstatere at vi skulle til at være forældre. Glæden var STOR! Men ligeledes utrolig pludselig og uventet. Ja, efter otte års venskab og efterfølgende KUN et halvt som kærester, kunne vi nu se frem til at være forældre. Og vi glæder os helt vildt. Tænk at der nu er under en måned til termin!

 

Villa, volvo og vovse…?

Vi er gået fra unge sergentelever, som møder hinanden for første gang i 2007 – til det velkendte, men langt fra kedelige; villa, volvo og vovse– for ja, vi må ikke glemme vores lille dansk-svenske gårdhund, Romeo!

 

Jeg vil beskrive min kæreste, som den optimistiske type, der mener at alt kan lade sig gøre. Han er utroligt fremtidsorienteret og har altid ti forskellige løsningsscenarier klar. Minimum! Han søger ofte nye projekter, drevet af interesse og det at kunne effektivisere, forbedre, optimere!

 

Selv bidrager jeg med det, som jeg tillader mig at kalde ’sund skepsis’. Jeg ser gerne sagen fra flere vinkler og arbejder i høj grad med et realistisk verdensbillede. Tryghed og sikkerhed er de vigtigste ord i min bog, og betyder alt når jeg tager en beslutning. Min kæreste beskriver mig som selvironisk og sarkastisk, og det må jeg jo nok erkende.

 

Jeg tror på, at vi sammen vil supplere hinanden rigtig godt i vores kommende rolle som forældre. Vi venter i vild spænding på mødet med vores søn, og glæder os til at pøse ham til med kærlighed! 

Sarah, Dan og Vitus

Vi er en lille familie på 3. Vitus på 1 år, far som er politibetjent og jeg, som er studerende.

Lige nu er Vitus og far hjemme på barsel sammen, inden Vitus starter i dagpleje til November. Vi bor i en lejlighed i Holstebro, men er lige startet på at tegne vores drømmehus, som bliver færdigt næste år.

Herhjemme bliver der brugt masser af tid sammen som familie. Vi er vilde med langsomme dage, hvor vi kan slappe helt af og nyde hinanden :O)

Nanna, Kim, Merle og baby på vej

Vi er en lille familie bosat i Randers, vi består af far Kim på 29 år, mor Nanna på 27 år og Merle på 2 år og 3 mdr ,og selvfølgelig lillesøster i maven, med termin til marts.

Vores hverdag går med arbejde for Kims vedkommende, som er salgs assistens på et kontor.
Jeg studere til pædagog og er færdig slut januar.
Hver tirsdag går vi til dans med Merle, som vi er begejstret for!

Vi elsker at hygge, danse, høre musik og grine. Vi sætter også stor pris på at være i naturen, og kører tit i skoven eller til stranden.
Vi værdsætter humor i vores hverdag  og prøver så vidt muligt at huske at nyde livet, og ikke gå og være sure.
Jeg er et stort familie mennesker ,og vi pakker gerne bilen i weekenderne for, at kører til Vestjylland hvor mine forældre bor, og hvor jeg er vokset op.

Se alle anmeldelser

Se alle anmeldelser