[dt_banner image_id=”51103″ bg_color=”” border_width=”0″ outer_padding=”0″ inner_padding=”0″ min_height=”200″][/dt_banner]
[dt_banner image_id=”51099″ bg_color=”” border_width=”0″ outer_padding=”0″ inner_padding=”0″ min_height=”200″][/dt_banner]
[dt_banner image_id=”51100″ bg_color=”” border_width=”0″ outer_padding=”0″ inner_padding=”0″ min_height=”200″][/dt_banner]

Wooly Organic bliver inspireret af unge designere der tror på, at din babys legetøj kan være bæredygtigt og funktionelt. Wooly Organic laves ud fra at barnet fantasi skal udvikles, sammen med motorik og bevægelse. Wooly Organic producere bamser og rangler til babyer og børn af højeste kvalitet og GOTS certificeret. Der bruges økologisk bomuld og fyldet er majsfibre, så her er der tale om et 100% rent produkt, du sagtens kan give dit barn. Hos Babydk har vi kun varer som er af høj kvalitet, vores kriterier når vi udvælger mærker er bl.a. design, kvalitet, økologi og bæredygtighed og netop derfor kan du også finde Wooly Organic og deres bamser hos os.

Bamser med omtanke

Wooly Organic er kendt for deres lækre bamser og rangler i 100% økologisk bomuld og uden kemi, så har du forelsket dig i en af de søde bamser, kan du trygt give dit barn det. Vi har et stort udvalg af bamser, rangler og nusseklude, som også er en rigtig god barselsgave eller dåbsgave. Bamsen fra Wooly Organic bliver hurtigt dit barns bedste ven, og er et sikkert hit at købe til gave til en baby uanset om det er til dreng eller pige. Vi pakker gerne ind helt gratis, blot klik af i gavefeltet. Skriver du tilmed kønnet på den heldige der skal have bamsen, pakker vi gerne personligt ind til ham eller hende. Dejligt med en personlig gave, som du ved barnet bliver glad for.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.