Tikiri

Tikiri badedyr og bidedyr i naturgummi er 100% fri for skadelig kemi og lever op til alle de højeste standarder for naturgummi bidedyr. Du kan derfor roligt give dit barn et badedyr eller et bidedyr i naturgummi fra Tikiri. Derudover finder ud også andre små overraskelse i Tikiri gummidyr, bla. knitra papir i vinger og haler eller små bjælder der rangler, når barnet bevæger gummi dyrerne.

Viser et enkelt resultat

 

Tikiri

Her hos Babydk finder du et stort udvalg af Tikir gummidyr i 100% naturgummi. Fri for skadelig kemi til dit barn.

 

Tikiri badedyr i naturgummi

BAdedyr fra Tikiri er helstøbte i naturgummi, hvilkwet betyder at der ikke er hul i bunden på badedyrerne. Derfor kommer der ikke vand ind i badedyrerne fra Tikiri, hvilket betyder at der ikke vil komme svamp og mug inden i disse badedyr.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.