Sophie La Girafe

Sophie La Girafe

Det største hit blandt legetøj til babyer. Giraffen er en velkendt figur i Frankrig. Den søde giraf har helt uimodståelige øjne, og fine neutrale farver. Da giraffen første gang kom frem som bidedyr, blev den så populær at den bliver solgt verden over. Derfor er den fine Sophie La Girafe blevet udviklet til flere forskellige slags bidedyr og bideringe. Derfor er det tydeligt, at giraffen hurtigt bliver babys fortrukne legetøj. En anden god ting ved giraffen er at den allerede fra tre måneders alderen stimulere babyers sanser.

Om Sophie La Girafe

Giraffen er lavet af 100 % naturgummi, der er fri for BPA eller phthalater. Derfor kan din baby roligt lege med den. Alt gummimateriale er organisk skabt og vil med tiden mørne eller ændre struktur. Men dette sker ikke for giraffen, da den er produceret på en speciel måde, som gør, at der ikke kommer væsker ind i bidedyret. Derfor er det også vigtigt, at hvis der en sjælden gang går hul på Sophie la Girafe, så skal den smides ud efter.

Sophie la Girafe er et fransk mærke som specialiserer sig i bl.a. legetøj til børn i naturgummi fra Hevea træer. Alle produkter i  heveatgummi er fuldstædig frie for kemikalier og tilsætningsstoffer. Serien består af bideringe, badelegetøj, og andet aktivitetslegetøj til de helt mindste. Produkterne kommer i flotte gaveæsker og er derfor ideelle barsels- eller dåbsgaver. Derudover har Sophie la Girafe også udviklet en kosmetik linie til de små, bestående af baby bodylotin, shampoo, skumbad og sos creme til bl.a. røde numser. Alle produkter i denne serie er ecocert certificerede og af højeste kvalitet.

Sophie la girafe milestonecards babys første år

DKK 149,00

Sophie la girafe milestonecards babys første år

Med et lille barn i sit liv vil der være mange milepæle og mange første gange. milestonecards med den skønne Giraf Sophie, kan hjælpe dig med at holde styr på de store øjeblikke i dit barns opvækst. Æsken med de 24 milepæls kort vil være den perfekte gave for den gravide eller det hjem hvor der lige er kommet en nyfødt til.

De 24 søde kort illustrere blandt andet: Idag sad jeg selv for sørste gang, idag fik jeg min første tand osv. samt plads til at skrive datoen på selve kortet.

Placer det pågældende milepælskort ved siden af barnet og tag et billede, som du efterfølgende bl.a. kan sætte i barnets første bog. Har du ikke allerede sådan en så se hele vores udvalg HER

 

Godt at vide

  • Størrelse A6
  • Ligger i en fin æske
  • Indeholder kort fra 0-1 år

Sophie La Girafe baby SOS cream

DKK 149,00

Sophie La Girafe Baby alt i en creme.

Udendørs og numse creme produkter – ét produkt beskytter både ansigtet og hele kroppen!

Hud der føles behagelig og er beskyttet mod ydre irritationer
En fed beskyttende creme til ansigtet og kroppen
• Let at påføre, behagelig at bruge
• Efterlader et beskyttende lag på huden
• Forhindrer udtørring
• Forhindrer hudirritation under bleen.
• Beskytter huden mod skader forårsaget af UV-stråler, vind og temperaturændringer
– egnet til brug som udendørs creme
• Beskytter bleområdet fra fugt og irritation
Sammensætningen af rene økologiske ingredienser forkæler dit barns hud
• White Tea styrker huden og tilfører antioxidantisk beskyttelse
• Karanja olie giver en naturlig UV beskyttelse af huden
• Macadamia voks og Shea smør danner et beskyttende, men gennemtrængeligt lag på huden
• Squalene styrker hudens beskyttelse
• Aloe Vera og lavendel vand lindrer huden
• Timian og Tea Tree ekstrakt, begge antiseptiske ingredienser,
hjælpe med at forebygge og lindre inflammation
Anvendelse:
Tilfør en lille mængde creme forsigtigt på barnets hud, som anført. Må ikke anvendes
omkring øjnene. Til natlig brug anbefaler vi Sophie la Girafe Baby Face Cream.
0 måneder +
Tips:
Kan også anvendes til lokal sprukne og irriterede hud områder.
Også velegnet til brug som barnets håndcreme.

Sophie La Girafe baby hair and body wash 200 ml.

DKK 129,00

Sophie La Girafe Hair & Body Wash

Lækker shampoo og bodyshampoo i en. Skummer let op, og vasker håret nænsomt rent. Gør det let at rede filtret hår ud. Efterlader håret blødt og glansfuldt. Renser kroppen og huden let og efterlader huden blød og smidig, med en dejlig blid duft

Sophie La Girafe Baby Bubble bath 150 ml.

DKK 119,00

Sophie La Girafe Baby Skumbad.

Lækker skumbad til badekaret. Danner masser af skum, og så det holder sin form længe. Gør det ekstra sjovt for barnet at lege med skummet. Let at skylle af. Efterlader huden ren og velplejet.

 

 

Sophie La Girafe

DKK 199,00

Sophie La Girafe

Denne skønne bidelegetøj fra Sophie La Girafe er et must have til den lille baby, den vil helt sikkert hurtigt blive barnets foretrukken legetøj, når gummerne klør. Sophie La Girafe er fremstillet i 100% naturgummi fra heveatræet og indfarvet med plantefarver.

Sophie La Girafe So Pure Very Soft Bidering

DKK 129,00

Sophie La Girafe So Pure Very Soft Bidering

Denne skønne bidering fra Sophie La Girafe er et must have til den lille baby, den vil helt sikkert hurtigt blive barnets foretrukken legetøj, når gummerne klør. Sophie La Girafe so pure very soft bidering er fremstillet i 100% naturgummi fra heveatræet, indfarvet med plantefarver og denne model er ekstra blød. Bideringen er nem for det lille barn at gribe om, da den har to ringe at holde i, de to ringe har en nubrede overfalde der er velegnet til gummer der klør.

Sophie La Girafe Baby Body lotion 150 ml.

DKK 149,00

Sophie La Girafe Baby Body lotion 150 ml.

Sofie La Girafes plejende body lotion er en mild lotion som er lavet specielt til babyhud. Cremen er fugtgivende og nærende, huden efterlades blød og smidig.

Cremen bør bruges dagligt for at opnå den optimale pleje af barnets hud.

 

 

Sophie La Girafe Baby Face Cream 50 ml.

DKK 129,00

Sophie La Girafe Baby Face Cream 50 ml.

Sofie La Girafes plejende ansigtscreme, efterlader barnets hud velplejet og dejlig blød. Cremen er plejende, beskytter og blødgøre den fine hud i ansigtet. den trænger hurtigt ind og er drøj i  brug.

 

Sophie La Girafe mini rasleæg

DKK 79,00

Sophie La Girafe mini rasleæg

Et sødt lille rasle/tumleæg, ægget er sjovt for barnet at skubbe og ryste med, for derefter at se hvordan de små kugler inde i ægget rasler og falder ned.

Inde i ægget er Sophie giraffen og ægget findes i blå, gul og rød.

En sød lille gaveide.

 

Godt at vide 

  • Egnet fra 6 mdr.
  • Måler 10 cm i højden

Sophie La Girafe So Pure Bidering Soft

DKK 129,00

Sophie La Girafe So Pure Bidering Soft

Denne skønne bidering fra Sophie La Girafe er et must have til den lille baby, den vil helt sikkert hurtigt blive barnets foretrukken legetøj, når gummerne klør. Sophie La Girafe so pure bidering soft er fremstillet i 100% naturgummi fra heveatræet, indfarvet med plantefarver og denne model er ekstra blød. Bideringen er nem for det lille barn at gribe om, da den har to ringe at holde i, de to ringe har en nubrede overfalde der er velegnet til gummer der klør.

Sophie La Girafe So Pure Sophie giraf 18 cm. & Natural bidering gaveæske

DKK 269,00

Sophie La Girafe So Pure Sophie giraf 18 cm. + Natural bidering

En sød gaveæske med den populære prisvindende Sophie La Girafe og en tilhørende bidering. Den søde Sophie giraf stimulerer barnets sanser og dufter skønt af hevea, den er nem for barnet at holde om og det bløde gummi er rart at bide i når barnet har gummer der klør. Den lille bidering er formet som Sophie Giraf´s ansigt, den del der skal gumles på er udformet som en sut og overfladen er nupret.  Begge produkter er lavet i 100% ren naturgummi udvundet fra heveatræet og indfarvet med plantefarver.

Den søde bidering er en alletiders barselsgaveidé og leveres i en fin gaveæske.

 

Godt at vide 

  • Sophie Giraf måler 18 cm i højden
  • Bideringen måler 8 cm høj 6.3 cm bred
  • Egnet fra 0 mdr.+

 

Materiale 

Sophie La Girafe So Pure Badegiraf

DKK 179,00

Sophie La Girafe So Pure Badegiraf

Skøn badegiraf fra Sophie La Girafe i den fine velkendte cremefarve og de lyserøde kinder på Sophie. Badegiraffen er nem at gribe fat om, da den har et hul i kroppen.

Sophie La Girafe So Pure Badegiraf er lavet i 100% naturgumme og indfarvet med plantefarver.

 

Sophie La Girafe So Pure Bidering Ring Teether

DKK 149,00

Sophie La Girafe So Pure Bidering Ring Teether

Super skøn bidering med en ekstra stor ring at gribe fat i for barnet. Selve ringen har prikker, takker og en riflet overflade, der er behagelig for barnet at tygge på når gummerne klør.

Sophie La Girafe So Pure Bidering Ring Teether er fremstillet af 100% naturgummi fra heveatræet og farverne der er brugt er plantefarver.

Den søde bidering er en alletiders barselsgaveidé og leveres i en fin gaveæske.

Sophie La Girafe So Pure Coloring Teether

DKK 169,00

Sophie La Girafe So Pure Coloring Teether

Sød Sophie La Girafe bidering der er let at holde fast om i den store ring, hvorpå Sophies søde girafansigt sidder. I den store ring er der påsat små ringe der har nogle fine farve og forskellige udformninger, som er med til at gøre bideringe sjov, underholdende og giver barnet lyst til at undersøge. Sophie La Girafe So Pure Coloring Teether er fremstillet i 100% naturgummi udvundet fra heveatræet og indfarvet med plantefarve.

Den søde bidering er en alletiders barselsgaveidé og leveres i en fin gaveæske.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.