Soft Gallery

Soft Gallery

Virksomheden blev etableret i 2007 af design duoen Barbara Hvidt og Tine Holt Møller, sammen skaber de børnetøj og babytøj. Særligt kendetegn er unikke print og designs, som tiltaler både børn og voksne. Babytøj, babyudstyr og sengetøj fra Soft Gallery er i højeste kvalitet, og deres basis serie med ugler er også økologisk og GOTS certificeret.

Soft Gallery hos Babydk

Hos Babydk har vi kun varer på hylderne i vores butik i Egå (Århus) samt på vores online shop, som er af høj kvalitet. Vores kriterier når vi udvælger mærker er bl.a. Design, kvalitet, økologi og bæredygtighed. Netop derfor kan du også finde Soft Gallery og deres ugler hos os. Soft Gallery er især kendte for deres basis serie med ugler. Har du forelsket dig i det lækre bløde sengetøj med ugler, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af sengetøj , som også er en rigtig god barselsgave eller dåbsgave. Har du besluttet dig for at købe et sæt sengetøj til gave, pakker vi gerne ind helt gratis, blot klik af i gavefeltet. Skriver du tilmed kønnet på den heldige, der skal have sengetøjet, pakker vi gerne personligt ind til ham eller hende.

soft gallery

Soft Gallery blev etableret i 2007 af design duoen Barbara Hvidt og Tine Holt Møller, sammen skaber de børnetøj og babytøj i unikke print og designs som tiltaler både børn og voksne. Tøj og sengetøj fra Soft Gallery er i højeste kvalitet og deres basis serie med ugler er også økologisk og GOTS certificeret. Hos Babydk har vi kun varer på hylderne i vores butik i århus samt på vores online shop, som er af høj kvalitet, vores kriterier når vi udvælger mærker er bl.a. Design, kvalitet, økologi og bæredygtighed og netop derfor kan du også finde Soft Gallery og deres ugler hos os.

-60%

Soft Gallery Meo bukser grey black neppy emojo

DKK 349,00 DKK 139,60

Soft Gallery Meo bukser grey black neppy emojo

Grå sweatpants fra Soft Gallery, her med et smart print af emojis. bukserne har elastik samt sbindebånd i taljen så den kan snøres ind og ud i takt med at barnet vokser.

 

Materiale

77% Bomuld 23% polyester

 

Godt at vide

 • Kan vaskes ved 30 grader skånevask
 • Kan stryges ved middel varme
 • Må ikke tørretumbles
-60%

Soft Gallery shay cardigan grey black neppy emojo

DKK 375,00 DKK 150,00

Soft Gallery shay cardigan grey black neppy emojo

Fin grå cardigan fra soft Gallery med smart emoji print. Cardiganen lynes med lynlås og har to små lommer foran.

 

Materiale

77% bomuld 23% polyester

 

Godt at vide

 • Kan vaskes ved 30 grader skånevask
 • Kan stryges ved middel varme
 • Må ikke tørretumbles
-50%

Soft Gallery Hailey bukser denim wash

DKK 249,00 DKK 124,50

Soft Gallery Hailey bukser denim wash

Bløde bukser fra Soft Gallery i en fint denim  look. bukserne har elastik og bindebånd i taljen så de kan snøres ind.

 

Materiale

100% bomuld

 

Godt at vide

 • Kan vaskes ved 30 grader skånevask
 • må ikke stryges eller tørretumbles

Soft Gallery ugle sengetøj burlwood

DKK 375,00DKK 650,00

Soft Gallery ugle sengetøj burlwood

Blødt sengetøj fra Soft Gallery med ugler i en bordeaux farve.

 

Mål

 • Baby måler 70 x 100 cm
 • Junior måler 100 x 140 cm
 • Adult måler 140 x 200  cm

 

Materiale

100% Bomuld

 

Godt at vide

 • Kan vaskes ved 40 grader
 • Kan stryges ved middel varme
 • Må ikke tørretumbles

Soft Gallery

Her hos Babydk finder du et stort udvalg af børnetøj fra soft Gallery til babyer. Vi har fra str.0m til 6 år og du finder alt fra deres populære ugler på både sengetøj. leggings og meget mere. Hvem vil ikke gerne have en lille Soft Gallery baby?

Køb børnetøj fra soft gallery hos Babydk

Står du og er på udkig efter det populære børnetøj med ugler fra Soft Gallery så er du komme til det rette sted. Her finder du et stort udvalg af babytøj og babyudstyr fra det populære børnetøjsmærke.

Sengetøj med ugler

Soft Gallery er især kendte for deres basis serie med ugler og har du forelsket dig i det lækre bløde sengetøj med ugler, så er du kommet til det rette sted, vi har et stort udvalg af sengetøj  som også er en rigtig god barselsgave eller dåbsgave. Har du besluttet dig for at købe et sæt sengetøj fra Soft Gallery til gave, pakker vi gerne ind helt gratis, blot klik af i gavefeltet. Skriver du tilmed kønnet på den heldige der skal have sengetøjet, pakker vi gerne personligt ind til ham eller hende.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.