södahl

 

Södahl

Södahl sengetøj til baby og barn samt interiør til børneværelset. I samarbejde med Michelle Carlslunde, har den danske sengetøjs specialist lavet den flotteste børne interiør kollektion. De mange flotte sæt babysengetøj er lækre bløde og dejlige for de små at sove i.

Flagranker, gulvtæpper og store flotte pynte puder, vil få et hvert børneværelse til at se helt fantastisk ud. De mange søde dyr taler umiddelbar til børnene og kun fantasien sætter grænser for leg.

Der kan laves huler, pudekampe og mange andre skønne ting på børneværelset med disse flotte designs til børn.

Michelle Carlslunde designer børnetekstiler for Södahl

Michelle Carlslunde er kendt for hendes flotte designs til børn i farver som tiltaler både børn og forældre. Du kan med sengetøj og puder fra Michelle Carlslundes kollektion, skabe et flot moderne og stilistisk børneværelse i nordisk stil.

Her hos Babydk finder du et stort udvalg af Michelle Carlslundes kollektion for Södahl. En rigtig god barselsgave, fødselsdagsgave til barnets 1 års fødselsdag. Vi pakker gerne dine gave ind helt gratis og sender den direkte til dig indenfor 1-2 hverdage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser. Gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå.