pom pom

Pom Pom er et dansk mærke som laver kvalitets sko til børn. Specielt er dette mærke kendte for deres lækre hjemmesko til børn, som er med velkro og blød skridsikker bund. Børns fødder er bløde og muskulaturen er endnu ikke færdig udviklet. Netop derfor er det utrolig vigtigt at børn får det rigtige fodtøj, samt sko og hjemmesko i god kvalitet. Dette gør at barnet frit kan bevæge sig og at fødderne vokser som de skal. Børnesko fra Pom Pom lever op til disse krav og derfor finder du også et stort udvalg af hjemmesko fra dem her hos Babydk.

Viser alle 15 resultater

Pom Pom hjemmesko til børn

Her hos Babydk finder du et stort udvalg af hjemmesko til børn i alderen 0-6 år. Vi har kun hjemmesko i høj kvalitet og du finder dem lige her. Om det er hjemmesko i ruskind eller hjemmesko med guldprikker så finder du dem her hos Babydk. Hjemmesko med velkro og blød skridsikker bund er rigtig gode til de små, da de er lette at få på, samt gør at de kan stå fast på selv glatte gulve.

 

Børnesko fra Pom Pom

Til børn i alderen 0-6 år finder du her. Vi går højt op i at sko til børn, skal være i den bedste kvalitet og pasform, så her finder du kun de bedste kvalitets sko til børn. Har du spørgsmål til hvilken str. sko dit barn skal have, så se evt. vores størrelsesguide til barnets første sko. Er du stadig i tvivl, kan du også altid ringe til os, så hjælper vi gerne, så dit barn får den rigtige str.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.