Plantoys

Plantoys legetøj

Det kreative og fine trælegetøj findes i bæredygtige materialer, hvilket gør det til det bedste til til dit barn. Virksomheden har opnået anerkendelse i hele verden og har udbredt filosofien om naturlig æstetisk kvalitet i trælegetøj. Plantoys arbejder aktivt på at udvikle leg for børn i gennem positive indtryk fra omverden. Virksomheden er den første i verden til at indføre trælegetøj uden imprægneringsmidler i gummitræet og arbejder altid på at være bæredygtige og skabe grøn leg for børn.

Køb Plantoys legetøj hos Babydk

Hos Babydk er bæredygtighed en vigtig faktor, fordi babyer og børn kun fortjener det bedste i verden. Derfor er det sjove og farverige legetøj en del af sortimentet.

Legetøj hos Babydk

Bæredygtig leg er med til at skabe fundament for at børn kan udvikle kreativiten og udvikle sanserne mens de kommer tættere på naturen. Derfor har virksomheden PlanToys skabt legetøj som er sjovt og farverigt, og derfor et sikkert hot hos de små.

Plantoys

PlanToys har i deres produktion af legetøj gennem mere end 30 år udviklet grønne værdier og lever op til høj kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed i alle processer. Gennem deres værdigrundlag og smukt fremstillet trælegetøj til både små og lidt større børn har mærket vundet verdensomspændende anerkendelse. specielt deres badelegetøj i træ er unikt både i materiale og design. Deres legetøj er bæredygtigt og for dig som ønsker rene produkter uden kemi til dit barn. Her hos Babydk finder du både kvalitets trælegetøj til badet, samt aktivitetslegetøj til de helt små. Legetøjet i træ er i top kvalitet og kan derfor holda i mange år og generationer.

Plantoys badelegetø...

DKK 129,95

Sødt badelegetøj i træ fra Plantoys, en lille sæl i sit sejlskib.

Plantoys har udviklet et særligt materiale kaldet planwood, som er lavet af savsmuld og frugtfarve blandet med nontoxic lim og derefter støbt i forme. Dette gør badelegtøj fra Plantoys unikt samt bæredygtigt og helt fri for skadelige kemikalier.

 

“PLANTOYS laver virkelig legetøj i en lækker kvalitet” Citat Sarah fra vores forbrugerpanel. læs hele hendes anmeldelse HER

Badelegetøj i træ fra Plantoys er bæredygtigt og for dig som ønsker rene produkter uden kemi til dit barn.

 

Materiale

Planwood

 

Godt at vide

Plantoys er bæredygtigt trælegetøj

Alle farver er organiske og vandbaserede

Alle produkter fra Plantoys er helt frie for skadelige kemikalier

Tilføj til kurv

Plantoys trælegetøj i top kvalitet

Er du på udkig efter en af de populære sparegrise fra Plantoys er du kommet til det rette sted, vi har alle tre farver, sort, hvid og pink samt byens bedste pris på sparegrisene. Sparegrisen styrker bde barnets finmotorik når mønterne skal puttes i, samt lære barnet om penge og opsparing.

Badelegetøj i træ fra Plantoys den bedste gave ide

En af de rigtig store favoritter hos børnene er badelegetøjet i træ, som er utroligt holdbart. Derudover slipper du for ulækre bakterier da de ikke kan vokse på træets overflade. En ideel gave til både små og store vandhunde.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.