Oli & Carol

Oli & Carol er et forholdsvist nyt mærke fra Barcelona, som specialiserer sig i design af baby legetøj i naturgummi. Legetøjet er 100 ren latex fra Havea træer, sikkert at tygge i, sjovt at lege med i badet, let at rengøre og ser lækre ud. Det er naturlige økologiske og biologisk nedbrydelige håndlavede produkter med naturlige farver.

Vintage dyr fra Oli & Carol

DKK 119,95

Sjove dyr i 100% naturligt hevea gummi fra Oli & Carols vintage serie, der kan bruges i badet eller blot som teether, når gummerne begynder at klø.

 

Materiale

100% naturligt Hevea gummi

100% natur farver

 

Godt at vide:

Dyrene har ikke hul i bunden så der kan ikke trænge vand ind og danne bakterier.

Mål ca. 7 cm

Hvert produkt er unikt og produkterne kan derfor variere fra hinanden.

Fri for BPA, PVC, Phthalate og Nitrosamine

 

Origami både fra Oli og Carol

DKK 119,95

Sjov båd til badekarret fra Oli & Carol formet som en papirsbåd. Stimulerer barnets sanser og hjælper på kløende gummer. Båden er lavet af 100% naturligt Hevea gummi og findes i 3 farver:

  • Hvid
  • Lys gul
  • Pink

Materiale

100% naturligt Hevea gummi

Badeænder fra Oli & Carol

DKK 119,95

Badeænder fra Oli & Carol

Søde små badeænder med prikker, der gør et hvert bad til en leg. Ænderne findes i farverne som alle er naturlige farver:

  • Lyseblåt næb med blå prikker
  • Guld næb og guld prikker
  • Sølv næb og sølv prikker
  • Lyserødt næb og matchende prikker

Materiale:

100% naturgummi fra Hevea træer

Godt at vide:

Badeænderne har ikke hul i bunden så der kan ikke trænge vand ind og danne bakterier.

Mål ca. 7 cm

Hvert produkt er unikt og produkterne kan derfor variere fra hinanden.

Fri for BPA, PVC, Phthalate og Nitrosamine

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.