oball

Oball

Det hele startede med oball motorik bold og er senere hen blevet udviklet til et helt legeunivers til glæde for forældre og børn verden over. Er du interesseret i at give dit barn muligheden for at lege og samtidig udvikle sine evner, er produkter fra oball det perfekte valg for dig.

Oball har unikke og farverige produkter, som stimulerer barnets motorik og gør det muligt at skabe en leg hvor selv de mindste kan være med – hvilket også er hvorfor du hos Babydk finder produkter fra Oball.

Viser alle 2 resultater

 

Oball Classic

Oball startede ud med at udvikle en bold med  store huller, hvilket gjorde det nemt for barnet at gribe den. Konceptet blev så populært at Oball i dag har et stort sortiment af legetøj, der består af alt fra de populære bolde til biler, der i dag bidrager til at gøre hverdagen sjovere for vores børn.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.