Name it

Name it

Stort udvalg af det fineste børnetøj til fordelagtige priser. Virksomheden er altid med på de nyeste tendenser, men samtidig tager de også højde for komforten i tøjet. Derfor er der altid plads til sjov og leg, når børnene har tøjet på. Tøjet fra Name it er også af fin kvalitet, der er produceret på en ansvarlig måde. Kollektionerne er opdelt i produktlinjer, så der er bedre pasform efter alderen. Der findes tøj fra virksomheden til alle lejligheder, da kollektionerne kommer oftere ud. Tøjet fåes fra str. 0-5 år.

Name it hos Babydk

Det fine tøj er altid med på moden og af fin kvalitet til pengene. Det er også tit at tøjet har billige priser, og derved er det et godt supplement til vuggestuen eller børnehaven. Virksomheden arbejder efter at se verden i børnenes højde og dette ses tydeligt i alle designs. Derfor er tøjet blevet en fast del af sortimentet hos Babydk.

Om

Name it er en del af Bestseller koncernen, og dette ses tydeligt på børnetøjet. Tøjet fra Name it er altid ude med nyeste mode når det er mest populært. En anden fordel er at der findes så meget forskelligt og sjovt tøj i kollektionerne fra virksomheden.

Name it

Name it er inspireret af børns ligefremhed og ser verden gennem deres øjne. Her finder dur børnetøj og babytøj i høj kvalitet til gode priser. Børn vokser hurtigt og slider på tøjet, derfor finder du også børnetøj og babytøj i flere forskellige priskategorier her hos Babydk.

Name it 

Er en del af Bestseller koncernene og du har sikkert allerede stiftet bekendskab med deres butikker som er spækket med børnetøj og babytøj. Her hos Babydk har vi kun valgt det bedste til baby og børn fra 0-5 år, dvs du finder her hos os børnetøj i str. 50-110.

Name it udsalg

Kan du godt lide udsalg og at gøre et godt kup? Så tag og kig på vores udsalgs side lige HER  Måske finder du lige det udsalg du har drømt om.

 

Køb Name it her hos Babydk

Her hos Babydk har vi en butik med masser af børnetøj og et stort udvalg af baby tøj og børnetøj. Du finder både heldragter, leggings, bodyer og kjoler samt meget andet børnetøj og babytøj. Børn vokser hurtigt og slider meget på tøjet, det ved vi her hos Babydk. Derfor finder du også både babytøj og børnetøj i flere forskellige priskategorier.

Køb Name it her i Århus hos Babydk

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. du kan derfor altid komme ind i vores butik og købe børnetøj til din baby. Du har også altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter. Når butikken åbner, vil dit køb være klar til afhentning. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.