Müsli by Green cotton

Müsli by Green cottoner det nyeste skud på Novotex stammen, som bl.a. også står bag mærket Fred’s world by Green cotton. Novotex var et af de første firmaer til at producere økologisk bomuld og de har derfor mange års erfaring indenfor produktion af økologisk børnetøj. Müsli er enkelt og tidløst design i lækre GOTS certificerede kvaliteter såsom, bomuld og uld. Gots er en af de strengeste certificeringer og er din sikkerhed som forbruger om at alle produkter er frie for kemi og kemikalier, samt at hele produktionsleddet er bæredygtigt. Du kan derfor roligt vælge tøj fra Müsli by Green cotton til dine børn. Hos Babydk finder du økologisk børnetøj, håndklæder og meget andet fra Müsli, som alt er gennemtænkt til mindste detalje og du finder derfor små lækre detaljer på hvert enkelt produkt, der tilfører produktet det lille ekstra. Bla. Kan nævnes deres opsmøg på ærmer og ben, som de er meget konsekvente med at bruge, hvilket giver tøjet en længere levetid. Hos Babydk finder du et stort udvalg af Müsli by Green cottons basis serie, der består af, bodyer med korte og lange ærmer samt leggings, heldragter og bukser. Derudover kommer der to gange om året en ekstra kollektion med årstidens farver og mønstre. Alt fra Müsli by Green cotton er økologisk og i højeste kvalitet, og samtidigt til favorable priser, og lever op til enhver moderne børnefamilies høje krav til børnetøj, netop derfor kan du også finde Musli hos Babydk. Står du og skal bruge en dåbs eller barselsgave er et stykke tøj eller et fint strikket tæppe fra Müsli by Green cotton en ideel gaveide, som kan holde flere generationer.

 

-60%

Müsli by green cotton cozy me ss body hvid

DKK 119,00 DKK 47,00

Müsli by green cotton cozy me ss body hvid

Flot kortærmet body i økologisk bomuld fra Müsli by green cotton. Bodyen er helt hvid og kan derfor evt. bruges til barnedåb.

Bodyen er i glat og blød bomuld med amerikansk lukning og fold up på ærmerne, som kan foldes ned i takt med at barnet vokser. Lukkes mellem benene med trykknapper.

 

Materiale

95% Økologisk bomuld

5% Elastan

 

Godt at vide

  • Kan vaskes ved 40 grader
  • Kan strygges ved middel varme
  • Kan tørretumbles

Müsli cozy l/sl body cream

DKK 129,00 DKK 90,30

Müsli langærmet body i ribbet og blød bomuld med amerikansk lukning og fold up på ærmerne, som kan foldes ned i takt med at barnet vokser. Lukkes mellem benene med trykknapper. Her i en flot violet off white farve, findes også i navy, grå og orchid samt i leggings og heldragt.

 

Materiale

100% Økologisk bomuld

 

Godt at vide

  • Kan vaskes ved 40 grader
  • Kan strygges ved middel varme
  • Kan tørretumbles

 

-30%

Müsli Cozy Body SS Grey

DKK 119,00 DKK 83,30

Müsli Cozy Body SS Grey

Blød kortærmet bodystocking i rib med amerikansk lukning og trykknapper forneden. Passer fint både med leggings, nederdel og bukser. Med en cardigan udenover er det let at klæde barnet efter det skiftende vejr, ude og inde. Her i farven pale grey.

 

Materiale

100% GOTS certificeret bomuld

Godt at vide

  • Kan vaskes ved 40 grader
  • Kan strygges ved middel varme
  • Kan tørretumbles

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.