Littleroom

Littleroom

Virksomheden er kendt for deres fine interiør til babyer og børneværelset. Det er særligt det enkelte og fine aktivitetsstativ som virksomheden er kendt for. Aktivitetsstativet kan pyntes med lige det der passer, og kan deres tilpasses unikt til alle hjem. Littleroom producere også den flotte tipi. Den findes i flere farver, hvilket gør, at den fine tipi vil passe ind i alle hjem. Virksomheden har også lavet fine sækkestole til børneværelse i flere forskellige farver. De fine produkter er altid af høj kvalitet og kan holde til meget leg og sjov.

Littleroom hos Babydk

Hos Babydk er kvalitet en vigtig faktor, og det er virksomhedens produkter. Det fine interiør bidrager altid til at skabe et hyggeligt og moderne univers på enten børneværelset eller i legeområdet. En anden fordel ved Littleroom produkterne er, at de ligger i en prisklasse hvor alle kan være med. Da virksomheden mener, at det ikke skal være alt for dyrt at skabe et fint og hyggeligt univers for de helt små.

Littleroom blev etableret i 2015 af Jacob, René, Katja & Anja, deres ide bag mærket er at det ikke nødvendigvis skal være dyrt at skabe et enkelt, moderne og hyggeligt univers for børn og babyer. Derfor har de bl.a. lavet markedets billigste tipi, uden at gå på kompromis med hverken desgin eller kvalitet. Littleroom gør det altså muligt for de fleste forældre at købe lækkert børneinteriør. Derudover har de også designet et simpelt og flot aktivitetsstativ, hvor du helt selv kan bestemme, hvilke ting du har lyst til at sætte på og dermed forlænger du også stativets levetid, da du kan udskifte ophængene i takt med at barnet vokser og stimuleringen derfor ændres. Hos Babydk går vi aldrig på kompromis med design og kvalitet og derfor kan du også finde Littleroom hos os.

Littleroom tipi blå

Littleroom tipi blå

DKK 749,95

Littleroom tipi blå

Fin tipi til børneværelset fra Littleroom i en flot støvet blå farve. Tipier skaber hygge og hulestemning som børnene elsker at ligge og læse bøger i, sammen med mor eller far. Tipien kan gøres ekstra hyggelig med tæpper og puder og bøger, sæt evt. en lyskæde eller en flagrænke på for at pynte den og give den et personligt udtryk. Tipien kan også bruges udendøre når solen skinner og der kan leges indianer og cowboys for fulde gardiner.

Denne tipi fra Litte Room er dansk designet og er let at samle, stængerne er todelte og sættes sammen med et samlestykke og selv tipien fylder derfor heller ikke meget i usamlet stand. Når stængerne er samlet køres de gennem løbegangene i teltdugen og en enkelt snøre binder teltdug og stænger sammen i toppen. og nu har du en samlet tipi. Der medfølger endvidere et fint stofnet som tipien kan opbevares i når den ikke er i brug.

 

Materiale

  • 100 % bomuld (teltdug)
  • Bøgetræ (Diameter 30 mm)

Mål

120*120*140 cm

 

Godt at vide

  • Vægt: 3,5 kg
  • teltdugen kan vaskes ved 40 grader
  • Kan stryges ved høj varme
  • Må ikke tørretumbles
Tilføj til kurv

Littleroom aktivitetsstativ

Er du på udkig efter det flotte og populære aktivitetsstativ fra danske Littleroom, så er du kommet til det rette sted. Her finder du nemlig det flotte aktivtetsstativ i træ.

Markedets billigste tipi

De fleste børn elsker at lege hule og en tipi er ideel til denne leg. Med en tipi kan børnene lege cowboy og indianere, gemmeleg eller spise picnic, kun barnets fantasi sætter grænserne. Tipier kan dog være dyre og derfor en stor investering for en småbørns familie, hvor man også skal bruge penge på mange andre ting. Netop derfor har Littleroom lavet markedets billigste tipi uden at gå på kompromis med design og kvalitet.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.