Little Wonders

Little wonders

Stort udvalg af sløjfer til håret til små prinsesser. Hårspænderne med sløjfer er alle med krokodillenæb, så de ikke hiver i barnets fine babyhår. Her finder du sløjfer til håret til baby oh til de større piger.

Sløjfer fra Little wonders hos Babydk

Udover fine sløjfer i mange forskellige farver, finde du også fine dåbsbånd med sløjfer til både piger og drenge.

Når du køber sløjfer til dit barn her hos Babydk, leverer vi indenfor 1-2 hverdage. Vi pakker din pakke med kærlighed og omhu og vil du gerne spare fragten kan du vælge at afhente den i vores butik i Egå ved Århus.

 

 

Little Wonders blev etableret i 2016 af Charlotte Raunstrup og laver bl.a. hårpynt i alle afskygninger til små og store piger. Prinsesse stilen er helt klart gennemført når man ser på de mange flotte satin sløjfer og hårbøjler. Charlotte har selv to piger og ved derfor af egen erfaring at de elsker at lege prinsesser som tornerose i eventyret. Little Wonders kollektioner er derfor også eventyrlige og der er ikke sparet på prinsessestøvet når hun designer håndbånd til babyer hvor man selv kan udskifte sløjferne eller blomsterne. Der er både tilføjet swarowski rhinsten og blomsterprint på de mange fine hårspænder og sløjfer til håret. Hårpynt fra Little Wonders er både til små og store piger og du finder derfor både små og store sløjfer, der er et hårspænde til piger i alle aldre. Kvaliteten er også i højsædet og alle hårbøjler og hårspænder med sløjfer og blomster er lavet i holdbare materiale samtidigt med at spænderne er lavet med krokodillenæd, så de sidder godt fast i selv fint babyhår, uden at trække i håret. Hos Babybdk går vi højt op i design og kvalitet og netop derfor finde du også Little Wonders hårspænder og hårbøjler hos os.

Viser 1–32 af 36 resultater

Little Wonders dåbsbånd silke støvet lilla

DKK 99,00

Flot sløjfe til dåbskjolen fra Little Wonders. Sløjfen er i glat silke og måler 12 cm i bredden og 8 cm i højden. Derudover sidder der bagpå sløjfen en sikkerhedsnål som sættes fast på dåbskjolen. Båndet er 2 meter langt og måler 3,8 i bredden. Båndet meldfølger separat så du selv kan klippe den længden du ønsker, så det passer til netop din dåbskjole. Her i en fin støvet lilla farve til pigerne.

Tilføj til kurv

Little Wonders dåbsbånd lyserød silke

DKK 99,00

Flot sløjfe til dåbskjolen fra Little Wonders. Sløjfen er i glat silke og måler 12 cm i bredden og 8 cm i højden. Derudover sidder der bagpå sløjfen en sikkerhedsnål som sættes fast på dåbskjolen. Båndet er 2 meter langt og måler 3,8 i bredden. Båndet meldfølger separat så du selv kan klippe den længden du ønsker, så det passer til netop din dåbskjole. Her i en flot lyserød farve til pigerne.

Tilføj til kurv
Little wonders 8 cm sløjfe blomst

Little wonders kamilla sløjfe blomstret

DKK 39,95

Little wonders kamilla sløjfe blomstret

Flot stor sløjfe hårspænde fra little wonders. Sløjfen måler 8cm og har et krokodillenæb, så det er let at sætte fast i selv tyndt hår og samtidigt sidder det godt fast uden at gøre ondt på barnet.

Findes i mange forskellige farver, her med et fint blomster print.

Tilføj til kurv
Little Wonders Kamilla sløjfe nude

Little Wonders Kamilla sløjfe nude

DKK 39,95

Little Wonders Kamilla sløjfe nude

 

Flot stort sløjfe hårspænde. Sløjfen måler 8 cm og har et krokodillenæb, så det er let at sætte fast i selv tyndt hår og samtidigt sidder det godt fast uden at gøre ondt på barnet.

 

Findes i mange forskellige farver, her i en flot nude farve.

Tilføj til kurv
Little wonders dåbsbånd lys blå

Little wonders dåbsbånd lys blå

DKK 99,00

Little wonders dåbsbånd lys blå

Flot sløjfe til dåbskjolen fra Little Wonders. Sløjfen er i glat silke og måler 12 cm i bredden og 8 cm i højden. Derudover sidder der bagpå sløjfen en sikkerhedsnål som sættes fast på dåbskjolen. Båndet er 2 meter langt og måler 3,8 i bredden. Båndet meldfølger separat så du selv kan klippe den længden du ønsker, så det passer til netop din dåbskjole. Her i en fin lys blå farve.

Tilføj til kurv
Little wonders dåbsbånd støvet rosaLittle wonders dåbsbånd støvet rosa

Little wonders dåbsbånd støvet rosa

DKK 99,00

Little wonders dåbsbånd støvet rosa

Flot sløjfe til dåbskjolen fra Little Wonders. Sløjfen er i glat silke og måler 12 cm i bredden og 8 cm i højden. Derudover sidder der bagpå sløjfen en sikkerhedsnål som sættes fast på dåbskjolen. Båndet er 2 meter langt og måler 3,8 i bredden. Båndet meldfølger separat så du selv kan klippe den længden du ønsker, så det passer til netop din dåbskjole. Her i en flot støvet rosa farve til pigerne.

Tilføj til kurv
Little wonders dåbsbånd vanilla

Little wonders dåbsbånd vanilla

DKK 99,00

Little wonders dåbsbånd vanilla

Flot sløjfe til dåbskjolen fra Little Wonders. Sløjfen er i glat silke og måler 12 cm i bredden og 8 cm i højden. Derudover sidder der bagpå sløjfen en sikkerhedsnål som sættes fast på dåbskjolen. Båndet er 2 meter langt og måler 3,8 i bredden. Båndet meldfølger separat så du selv kan klippe den længden du ønsker, så det passer til netop din dåbskjole. Her i en flot lys nude farve til pigerne.

Tilføj til kurv
Little wonders dåbsbånd navy

Little wonders dåbsbånd navy

DKK 99,00

Little wonders dåbsbånd navy

Flot sløjfe til dåbskjolen fra Little Wonders. Sløjfen er i glat silke og måler 12 cm i bredden og 8 cm i højden. Derudover sidder der bagpå sløjfen en sikkerhedsnål som sættes fast på dåbskjolen. Båndet er 2 meter langt og måler 3,8 i bredden. Båndet meldfølger separat så du selv kan klippe den længden du ønsker, så det passer til netop din dåbskjole. Her i en fin navy blå farve.

Tilføj til kurv
Pladsholder

Little Wonders Kamilla sløjfe rød

DKK 39,95

Little Wonders Kamilla sløjfe rød

Flot stort sløjfe hårspænde. Sløjfen måler 8cm og har et krokodillenæb, så det er let at sætte fast i selv tyndt hår og samtidigt sidder det godt fast uden at gøre ondt på barnet.

Findes i mange forskellige farver, her i en flot rød farve.

Tilføj til kurv
Little wonders suttesnor blomstret

Little wonders suttesnor blomstret

DKK 89,95

Little wonders suttesnor blomstret

Fin suttesnor med sløjfe. Sutteholderen har en rund siliconering som trækkes ned over suttens front/ ring og passer derfor til næsten alle typer sut. Suttesnoren sættes fast på barnets tøj med et nikkelfri sølv farvet spænde formet som et lille hjerte, så smutter sutten ingen steder. Med en suttesnor sikrer du at sutten ikke falder på jorden og bliver beskidt samt at du ikke skal rode rundt i bunden af bilen efter en tabt sut.

Her i et flot blomster print med rosa sløjfe.

Tilføj til kurv

 

Little Wonders hos Babydk

Køb dine sløjfer til håret her hos Babydk og få dem leveret dagen efter.

Sløjfer til håret

Little wonders laver flotte sløjfer til håret til børn og babyer og hos Babyd finder du et stort udvalg i mange forskellige farver og materialer. Der er en sløjfe til håret til enhver lejlighed, så mangler du hårsløjfer så er du kommet til det rette sted.

Sløjfer til barnedåb

Står du og skal holde barnedåb har vi også fine sløjfer som kan bruges til dåbskjolen, samt søde suttesnore med sløjfer så sutten kan holdes på plads og samtidig være fin i kirken.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.