Little Wonders

[dt_banner image_id=”48102″ bg_color=”” border_width=”0″ outer_padding=”0″ inner_padding=”0″ min_height=”200″][/dt_banner]
[dt_banner image_id=”48103″ bg_color=”” border_width=”0″ outer_padding=”0″ inner_padding=”0″ min_height=”200″][/dt_banner]
[dt_banner image_id=”48104″ bg_color=”” border_width=”0″ outer_padding=”0″ inner_padding=”0″ min_height=”200″][/dt_banner]

Little Wonders blev etableret i 2016 af Charlotte Raunstrup og laver bl.a. hårpynt i alle afskygninger til små og store piger. Prinsesse stilen er helt klart gennemført når man ser på de mange flotte satin sløjfer og hårbøjler. Charlotte har selv to piger og ved derfor af egen erfaring at de elsker at lege prinsesser som tornerose i eventyret. Little Wonders kollektioner er derfor også eventyrlige og der er ikke sparet på prinsessestøvet når hun designer håndbånd til babyer hvor man selv kan udskifte sløjferne eller blomsterne. Der er både tilføjet swarowski rhinsten og blomsterprint på de mange fine hårspænder og sløjfer til håret. Hårpynt fra Little Wonders er både til små og store piger og du finder derfor både små og store sløjfer, der er et hårspænde til piger i alle aldre. Kvaliteten er også i højsædet og alle hårbøjler og hårspænder med sløjfer og blomster er lavet i holdbare materiale samtidigt med at spænderne er lavet med krokodillenæd, så de sidder godt fast i selv fint babyhår, uden at trække i håret. Hos Babybdk går vi højt op i design og kvalitet og netop derfor finde du også Little Wonders hårspænder og hårbøjler hos os.

Viser alle 31 resultater

 

Little Wonders hos Babydk

Køb dine sløjfer til håret her hos Babydk og få dem leveret dagen efter.

Sløjfer til håret

Little wonders laver flotte sløjfer til håret til børn og babyer og hos Babyd finder du et stort udvalg i mange forskellige farver og materialer. Der er en sløjfe til håret til enhver lejlighed, så mangler du hårsløjfer så er du kommet til det rette sted.

Sløjfer til barnedåb

Står du og skal holde barnedåb har vi også fine sløjfer som kan bruges til dåbskjolen, samt søde suttesnore med sløjfer så sutten kan holdes på plads og samtidig være fin i kirken.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.