Little Dutch

Little Dutch

Little Dutch er en hollandsk virksomheden, der er specialiseret inden for lejetøj til børn og børneværelset. Virksomheden er kendt for enestående produkter til børn og babyer, der er uldne og ultra bløde, som matcher hinanden på tværs af legetøj og interiør. Et sikkert hit hos de små.

 

Little Dutch

Hos Baby finder du et stort udvalg af ultra bløde nusseklude, bamser og diverse pynt på værelset og barnevognen.

Interiør og legetøj fra Little Dutch

Little Dutch er specialiseret i unikke produkter til børn og kendt for deres utra bløde legetøj og interiør. Legetøjet er lavet af forskellige tekstiler med unikke detaljer, så når der leges med de fine ting, bliver sanserne også stimuleret. Derfor kombineres udvikling af færdigheder med leg.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.