Liewood

Køb Liewood hos Babydk

Virksomheden skaber uimodståelige produkter til den moderne familie. Hos Babydk finder du derfor alt fra håndkælder, legetøj, hagesmæk, sengetøj, puslepudebetræk og toilettaske fra Liewood. Disse ting er ikke bare i et fint design, det er også produceret af økologiske tekstilvarer i flotte prints, som er et særligt kendtegn for virksomheden. Printet med pandaen på er særligt populært og findes på flere ting.

Om Liewood

Klassisk for virksomheden er, at det nordiske og minimalistiske design er et gennemgående tema. Men dette er ikke det eneste. Det er også tydelig at se, at virksomheden har en respekt for barndommenes ømhed og uskyld. Men også den moderne families livsstil. Liewoods produkter er derfor i stand til at følge nutidige familier overalt, med forskellige formål i tankerne, om det er i hjemmet, på besøg eller på farten. Derfor er babyudstyr fra virksomheden altid en god ide at have til sin baby.

Liewood sengetøj og babyudstyr

Rene former og delikate prints, som er fulde af personlighed giver derfor det perfekt interiør, legetøg og babyudstyr til alle babyer. Men det er ikke kun design men også funktionalitet. Derfor kan det roligt siges, at produkterne bidrager til at skabe et unikt, rent og simpelt univers for de helt små. Hvilket også gør ting fra Liewood til den perfekte gaveide.

Liewood

Liewood blev grundlagt I sommeren 2015 af Anne Marie Lie Nielsen og Anja Skov, navnet kommer da også af de to pigers efternavne. Senere er Liewood vokset og blevet til det de er idag. Liewood laver produkter der vil vare gennem generationer og deres designs respekterer den naive og uskyldige barndom.

-25%

Liewood opbevaringspose rosa

DKK 119,00 DKK 89,25

Liewood opbevaringspose rosa

Sød opbevaringspose i en flot rosa. Posen har en strop så den også kan komme op og hænge. Smart og praktisk opbevaring af små sager, evt. ved puslepladsen til bleer, til opbevaring af sutter eller andet.

 

Materiale

100% økologisk bomuld

 

Godt at vide

  • Mål H19cm *B24cm

Liewood

Her hos Babydk finder du et stort udvalg af liewood sengetøj junior og baby i økologisk bomuld. Frotte badekåber til børn og håndklæder til babyer noget af det Liewood er aller mest kendt for.

Liewood sengetøj

Det ikoniske panda sengetøj og paperplane sengetøj fra Liewood til junior og baby er nogle af vores kunder favoritter fra Liewood til deres børn og babyer. Du finder derfor altid disse på lager hos Babydk.

Liewood udsalg

Kan du godt li at gøre et godt kup, så kan du måske være heldig at finde liewood sengetøj på tilbud eller udsalg lige HER

 

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

 

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.