Iglo+Indi

Iglo og Indi er et Islandsk mærke grundlagt af designer Helga Ólafsdóttir i 2008, Helga er uddannet designer i København, men har også studert i bådde London og Milano. Med stærke nordiske rødder er klare farver, unikke håndlavede prints og illustrationer et kendetegn for netop dette mærke. Medprodukter fra iglo og Indi kan man mikse prints og farver på kryds og tværs kun fantasien sætter grænser. Fra efteråret 2016 er alle produkter fra Iglo og Indi endvidere Gots certificerede, som er den certificering der lever op til de absolut strengeste krav i forhold til produktion og bæredygtighed.

 

-70%

Iglo+Indi Eagle T-shirt Army Green

DKK 199,00 DKK 59,70

Iglo+Indi Eagle T-shirt Army Green

En sej T-shirt til en cool dreng fra Iglo+Indi, med et sejt print af en flot ørn i sort, råhvid og blå. T-shirten er i en støvet army grøn farve og er en smule længer bag på frem for foran.

 

Materiale 

95% økologisk bomuld

5% elastan

 

Godt at vide 

  • Kan vaskes ved 30 grader
  • Må ikke stryges
  • Må ikke tørretumbles

 

-70%

Iglo+Indi Lightning Strømper

DKK 99,00 DKK 29,70

Iglo+Indi Lightning Strømper

Seje strømper fra islandske Iglo+Indi til en cool lille fyr. Super smart på en lidt kølig sommerdag i sandalerne.

 

 

Materiale 

75% økologisk bomuld

20% polyamid

5% elastan

 

Godt at vide 

  • Kan vaskes ved 40 grader
  • Må ikke stryges
  • Må ikke tørretumbles

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.