Huttelihut

Huttelihut

Her finder du de fineste huer og uldhuer. De fineste huer i rene materialer, fint design og med unik pasform. Det er sådan nogle huer, som holder dit barn varmt i kulden. Virksomheden har siden året 2003 designet og produceret uldhuer samt accessories til alle typer af børn i alle aldre. Huttelihut er særligt kendt for deres fine elefanthuer. Det, som gør huerne populære er at de både er varme, vandafvisende og åndbare.

Huer og strikhuer hos Babydk

Huttelihut huer i en uldfleece med bomuldvelourfoer. Det er elefanthuer, som er fremstillet af uld men har et indvendigt bomuldsfoer. Det unikke ved huerne er at de er varme, åndbare og vandafvisende. En anden god ting er pasform, som sidder tæt og komfortabelt omkring dit barns hoved.

Huttelihut Alpaca uldstrikket huer

Huer håndstrikket af det fineste alpaca uld af bolivianske højlandskvinder. Alpacaen er et lama dyr, og lever højt oppe i det barske miljø i Andesbjerge sammen med den indianske højlandsbefolkning, som er dem der bearbejder ulden. Derfor er det et fair trade-baseret produktionssamarbejde.

H logoHuttelihut er indbegrebet af rene materialer, smart design og unik pasform og sådan vil deres produkter holde dit barn varmt i kulden!

Huttelihut har siden 2003 designet, produceret og markedsført uldhuer og accessories til børn i alle aldre. Specielt de søde håndstrikkede strikhuer med pelskvast i den fineste alpaca uld er populære til de helt nyfødte babyer samt matchende luffer og futter, en ideel barselsgave, hvis du er på udkig efter sådan en.

 

Ellers er der også de populære Huttelihut elefanthuer med pelsører som er et hit til både små og store børn. Denne udgave findes også som noget nyt med filtører, som er en tand mere praktisk i det til tider våde vejr. Hos Babydk går vi meget op i at de produkter vi har i vores sortiment lever op til vores høje kvalitets krav og standarder og går ikke på kompromis med kvalitet og netop derfor kan du også finde huer, strikhuer, vanter og luffer og futter til børn og babyer i alderen 0-6 år hos os.

Viser alle 4 resultater

60%
Huttelihut sommerhat denim

Huttelihut sommerhat denim

DKK 249,00DKK 99,60

Huttelihut sommerhat denim

Sød sommer bøllehat til drengene. Sommerhatten er i blødt denim med bomuldsfoer og har en skygge hele vejen rundt, som skærmer for solen. Derudover har bøllehatten en snørre som kan bindes under hagen, hvilket gør at den ikke falder af eller flyver væk i blæst og under leg.

 

Materiale

65% Bomuld

32% Polyester

3% Spandex

 

Godt at vide

  • Kan vaskes på 30 graders uld program

 

 

Ryd

Huttelihut hue til baby og børn

Siden 2003 har danske Huttelihut designet og produceret huer til børn og babyer i rene materialer, unikke pasforme og lækre design. Huttelihut laver huer til børn og babyer og der er derfor også tænkt på at de skal være bløde og varme samtidigt med at de skal være behagelige at have på. Huer fra huttelihut i alpaca strik er håndlavede af bolivianske kvinder og af højeste kvalitet. Elefanthuerne i uld med pelsører er ikoniske for Huttelihut og er både varme, åndbare og vandafvisende. Uanset dit barns alder samt årstid finder du derfor en kvalitets hue fra Huttelihut her.

Huttelihut elefanthue med ører til børn

Er du på jagt efter en af de populære elefanthuer fra huttelihut med ører eller måske elefanthue med kvaster af pels. Så er du kommet til det rette sted. Her hos Babydk finder du nemlig alle de flotte elefanthuer til børn og babyer fra Huttelihut.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.