Hevea

Hevea er et dansk mærke grundlagt i 2007, og producerer sutter, bideringe, badelegetøj og meget mere til de mindste. Hele filosofien bag er at alle produkter skal være naturlige og non-toxic. Alle sutter, badelegetøj mm. er lavet i 100% naturligt gummi som kommer fra Hevea træer, heraf også navnets oprindelse. Samtidigt med at produkterne skal være naturlige er der heller ikke gået på kompromis med design og kvalitet. Al emballage er også produceret fra certificeret FSC træ, og generelt gør Hevea alt hvad de kan for at være et bæredygtigt brand, hvilket ligger dem meget på sinde. Produkterne fra Hevea lever op til enhver moderne families høje krav til produkter til deres børn og babyer, og du kan med ro i sindet vælge sutter fra Hevea til dit barn.

Hevea bold i naturgummi

Hevea bold i naturgummi

DKK 129,95

Hevea bold i naturgummi

Flot gribebold i 100% naturligt heveagummi, fri for kemi. Bolden har små stjerne og hullerne i bolden gør det let for barnet at gribe fat i den. Gribebolden stimulere barnets sanser og udvikler dets finmotorik.

Da bolden er helt fri for PBA og Pthalater kan barnet roligt putte bolden i munden og sutte på den.

En rigtig god barselsgave.

Anmeldelse af Hevea bold findes lige HER

 

Tilføj til kurv
Hevea badefisk i naturgummi

Hevea badefisk i naturgummi

DKK 79,95

Hevea badefisk i naturgummi

Sød badefisk ved navn Pollyi 100% naturgummi fra danske Hevea. De fleste børn elsker at plaske i vand så hvorfor ikke også give dem legesager de kan hygge sig med samtidigt. Denne sjove fisk er helt fri for skadelige tilsætningsstoffer så du kan roligt give dine børn den med i bad. Til de børn som ikke er glade for vand er den også ideel da den evt. kan gøre badetiden lidt sjovere. en perfekt gaveide, se evt. også vores andet badelegetøj i naturgummi eller bæredygtigt træ, som også er ret populært.

 

Materiale

100% Natur gummi

 

Godt at vide

  • Mål ca. 7 cm.
  • Egnet fra 0år+
  • Sæberester skylles af efter brug og dyret stilles til tørre
  • Fri for Pvc, BPA, Pthalater og kunstige farvestoffer
  • Gummiet bliver mørkere med tid og i brug

 

Tilføj til kurv
25%

Hevea sut med krone i naturgummi (rund)

DKK 49,95DKK 37,46

Hevea sut med krone i naturgummi

Flot sut i 100% naturgummi fra Hevea træer. Sutten er med rund sut og har fine udskæringer med kroner, som også forebygger at der dannes vakuum mellem sut og barnets mund. Selve formen på sutten gør at der er plads til barnets næse og hage uden at genere.

 

Materiale

100% Natur gummi

 

Godt at vide

  • Kan sterilliseres med kogende vand i op til 1 minut.
  • Fri for Pvc, BPA, Pthalater og kunstige farvestoffer

 

Ryd
25%

Hevea sut anatomisk m. stjerne og måne

DKK 49,95DKK 37,46

Hevea sut anatomisk m. stjerne og måne

Flot sut i 100% naturgummi fra Hevea træer. Sutten er med flad anatomisk sut og har fine udskæringer med stjerne og måner, som også forebygger  at der dannes vakuum mellem sut og barnets mund. Selve formen på sutten gør at der er plads til barnets næse og hage uden at genere.

 

Materiale

100% Natur gummi

 

Godt at vide

  • Kan sterilliseres med kogende vand i op til 1 minut.
  • Fri for Pvc, BPA, Pthalater og kunstige farvestoffer

 

Ryd

Hevea badeand

De fleste børn elsker at bade og plaske i vand og til badet er en badeand derfor en genial ide. Her finder du badeænder i naturligt hevea gummi som er helt fri for skadelig kemi, og dit barn kan derfor roligt tage en hevea badeand med i bad.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.