Grimms

Grimms

Virksomheden producerer skønt trælegetøj af den aller bedste kvalitet. Legetøjet er garanteret giftfri og produceret af bæredygtige materialer. Hele ideen med virksomhedens legetøj er at stimulerer fantasien for de små og derved øge kreativiteten. Det er den salgs legetøj som hurtigt bliver dit barns favorit. Alt Grimms fine legetøj er produceret i Tyskland og er lavet af certificeret træ og derefter farvet med naturlig frugtfarve. Derfor er det et sikkert legetøj for børn.

Grimms rangle hos Babydk

Den perfekt range til en baby er beadgrasper fra virksomheden. Den er rigtig farverig hvis gør ranglen spændende og interesant for baby at kigge på. Kuglerne i ranglen hænger sammen og bidrage til at udvikle babyers finmotorik mens de leger.

Om

Virksomheden er specialiseret i håndlavet kvalitets produkter som er garanteret at holde i mange år. Derfor er legetøget altid en succes om det enten er en gave eller barnets første rangle eller legetøj. Kvalitet er altid en del af Grimms fine legetøj.

køb grimms hos babydk

Grimms historie startede tilbage I 1978, og de har været leverandør af kvalitets legetøj i træ lige siden.Produkterne bliver olieret med naturlige olier, farvet med vandbaserede farver og produceret i Europa. Du kan derfor roligt købe trælegetøj fra Grimms da der ingen kemi eller skadelige stoffer er at finde i deres produkter. Dit barn eller baby kan derfor roligt putte rangler og andet trælegetøj i munden ude fare for at få skaldelige stoffer i munden. Er du på udkig efter en god barselsgave er en rangle som eksempelvis beadgrasper fra Grimms en ideel barselsgave, barnet vil elske de flotte farver og samtidigt stimulere og udikle sin finmotorik i fingrene. hos Babydk finder du et stort udvalg af bæredygtigt trælegetøj fra Grimms alt fra rangler til klodser til farverige hjul med bjælder i. Vi går høj op i kvalitet og at de produkter vi sælger ikke har skadelige stoffer i sig og netop derfor finder du også Grimms trælegetøj i vores sortiment. Er du som os vild med lækkert kvalitets trælegetøj finder du også et stort udvalg af meget andet bæredygtigt trælegetøj og badelegetøj i træ HER Derudover har vi også rigtig meget økologisk legetøj og aktivitets legetøj i økologisk bomuld som du kan finde HER Der skulle derfor være rig mulighed for at finde lige netop det økologiske legetøj eller bæredygtige trælegetøj som du netop er på jagt efter her hos Babydk. Hvis du ikke fandt det du ledte efter kan det være at noget af vores legetøj i naturligt hevea gummi vil falde i din smag, HER finder du et stort udvalg af legetøj i naturgummi eller HER.

Viser alle 3 resultater

Grimms beadgrasper rangle

Er du på udkig efter den perfekte barselsgave til en lille ny baby, er beadgrasperen fra Grimms lige præcis det stykke trælegetøj du søger. Her hos babydk finder du den og et bredt sortiment du kan vælge imellem.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.