Franck & Fischer

Franck & Fischer

Det grafiske, kreative og fine legetøj er udviklet i bæredygtige og økologiske materialer, hvilket gør legetøjet til det bedste til din baby eller barn. Det grafiske mønster, former og tekstur er hvad der gør legetøj populært. Franck & Fischer arbejder aktivt på at udvikle legen for alle børn i gennem positive og grafiske indtryk fra omverden. Men det vigtigste for virksomheden er, at materialerne er bæredygtige for miljøet og sikre at babyer kan lege frit uden der sker skade.

Franck & Fischer legetøj hos Babydk

Hos Babydk er bæredygtighed og økologiske produkter en vigtig ting. Dette skyldes, at vi synes babyer og børn kun fortjener det aller bedste i hele verden. Derfor er det grafiske og sjove legetøj en del af vores sortiment.

Legetøj hos Babydk

Bæredygtig leg er med til at skabe fundament for at børn kan udvikle kreativiten og udvikle sanserne mens de leger. Derfor skaber virksomheden Franck & Fischer legetøj, der er sjovt, grafisk og farverigt til de helt små.

Franck og Fischer er et dansk design koncept, som blev grundlagt i 2005 af designer Annemarie Franck og økonom Charlotte Fischer. De producerer bl.a. økologsik legetøj og aktivitetslegetøj til børn og babyer i bomuld og fcs bæredygtigt træ. Derudover er de kendte for deres flotte aktivitetsstativ som ikke blot er pænt, men også yderst funktionelt. Produkter fra Franck og Fischer er altid omhyggeligt forarbejdede og med fokus på detaljen. Dette sikrer, at høj funktionalitet og legeværdi går hånd i hånd med et godt design.

De fleste af  produkterne er lavet af økologisk og GOTS certificeret bomuld. Alle stoffer og garner er farvet eller printet med miljøvenlige farver, og træ kommer fra plantager, ligesom MDF plade er af typen MDF1, som er lavet miljøvenligt og med giftfri lim. Som forældre er kan du derfor trygt købe legetøj og aktivitetslegetøj fra Franck og Fischer, da der ikke er nogen skadelige eller kemiske stoffer i deres økologiske legetøj.

Legetøj og aktivitetslegetøj fra Franck og Fischer er for forældre som kun ønsker det aller bedste til deres børn, både hvad angår design og kvalitet.

‘Design for kids – made with care’.

 

Franck og Fischer aktivitetsstativ

Er du på udkig efter det populære aktivitetsstativ babyspyder fra Franck og Fischer, så er du på det rette sted. Det er det perfekte aktivitetsstativ til de små og derfor en ideel barselsgave eller dåbsgave til en lille ny baby.

Økologisk babylegetøj fra danske Franck og Fischer

Eller måske er du blot på jagt efter noget lækkert økologisk legetøj, Her hos Babydk finder du et bredt udvalg af både aktivitetslegetøj samt økologisk legetøj fra danske Franck og Fischer så der er et bredt sortiment du kan vælge imellem.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.