Filibabba

Filibabba

Filibabba laver interiør og babyartikler såsom puslepuder, ammepuder, sengetøj og sengerande i økologisk bomuld. Mærket er særligt kendte for deres populære babynest, som omslutter barnet i en tryg lille rede. Virksomheden går de op i design og kvalitet, og bliver inspireret af nordens æstetik. Her finder du et stort udvalg af Filibabbas univers til børn og babyer i økologiske materialer.

Køb Filibabba babynest hos Babydk

Her hos Babydk finder du et stort udvalg af babynest med luftballoner og mange andre flotte print og designs, blandt andet printet wawes.

Filibabba luftballoner

Luftballoner til børneværelset er noget af det mærket her er gode til at lave. Her finder du både store og små luftballoner til både drenge og piger. Pynt børneværelset fint med de flotte luftballoner.

Hurtig levering hos Babydk

Her hos Babydk sætter vi kunderne i højsædet og bestiller du på hverdage inden kl. 16.00 sender vi samme dag. Har du nogen spørgsmål er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice som står til rådighed fra 8-20 på hverdage.

Filibabba

Filibabba er et dansk mærke som fremstiller økologiske bomuld tekstiler, designet til børn. Tekstilserien er kendetegnet af et flot, dansk grafisk design, samt den høje og lækre kvalitet. Produkterne er inspireret af danske traditioner, hvilket har til formål at dekorere børns dagligdag.

Kollektionen indeholder en masse spændende produkter, såsom ammepuder, sengerande, baby-og juniorsengesæt og babynests, som er små reder, der passer til barnevognen eller vuggen. Hos Babydk har vi høje krav til vores produkter i form af både design og funktionalitet og her lever Filibabba bestemt op til de højeste standarder. De er bl.a. GOTS certificerede, hvilket er den strengeste certificering indenfor økologiske tekstiler og derudover har de et tilmed et gennemført smukt nordisk design. Udover babysengetøj og juniorsengetøj, ammepuder og babynest, er Filibabba nu også begyndt at lave interiør til børneværelset og vi vil løbende få nyheder såsom luftballoner til ophæng, små våge lamper mm. Se hele det flotte udvalg her og lad dig inspirere af Filibabbas nordic niceness. Her finder du nemlig både det flotte ocean print som er inspireret af det nordiske have med bølger, samt flotte håndtegnede luftballon print på både babynest, sengetøj ammepuder og puslepuder.

Viser alle 3 resultater

Filibabba LED børnelampe hval hvidFilibabba LED børnelampe hval hvid

Filibabba LED lampe hval hvid

DKK 299,00

Filibabba LED børnelampe hval hvid

Sød lampe til børneværelset i blød silikone, så den splintrer ikke, hvis barnet eksempelvis taber den. Lampen er formet som en lille hval og er hvid. Lampen tændes ved at trykke på en lille rund knap under hvalen mave. Ved tryk på lampen skifter den fra dæmpet belysning til stærk belysning samt fire forskellige farver, rød, gul, grøn og blå. Denne børnelampe er derfor ideel som natbelysning, hvis dit barn er bange for mørke ved sengetid.

 

Mål

L*14,6 cm. B * 11 cm. H* 9,6 cm

 

Opladning

Lampen har indbygget et genopladeligt 800 mAh batteri og der medfølger en micro USB oplader.

Tilslut ledningen til lampen og en USB port adaptor, lampen vil nu lyse og opladningen begynder, efter ca. 2 timer går lyset ud og lampen er færdigopladet.

 

Godt at vide

  • Vejledning medfølger i æsken
  • Beskyt lampen imod sol og regn
  • Må ikke rengøres med regøringsmidler
  • Holder ca. 6-8 timer uden opladning
Tilføj til kurv

 

Filibabba babynest

Er du på udkig efter en af de populære babynests fra Filibabba som en barselsgave til en lille ny baby eller blot dit eget barn. Så er du komme til det rette sted, hos Babydk finder du et bredt sortiment af babynest, sengetøj og interiør fra danske Filibabba.

Filibabba luftballon

Er du ved at indrette puslepladsen eller børneværelset, er du måske på udkig efter en af de flotte luftballoner fra Filibabba. Hos Babydk finder du et stort udvalg af de flotte luftballoner i mange fine farver.

 

Sengetøj med luftballoner til baby hos Babydk

Du kan købe det popu lære sengetøj med luftballoner her hos Babydk. Vi har både sengetøj til baby og sengetøj til junior med luftballoner. Printet fra Filibabba med luftballonerne er håndtegnet og unikt, det er på en hvid baggrund og passer derfor både til drenge og piger. Perfekt til barselsgave eller dåbsgave. er dit babysengetøj til gave pakker vi det selvfølgelig ind helt gratis. Blot klik af i gaveindpakningsfeltet og noter om det er til en dreng eller pige.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.