Bloomingville mini

Bloomingville

Bloomingvilleer dansk design kombineret med nordiske nutidige trends. Med en ambition om at give dig mere end du forventer. Det er hvad Bloomingville Mini handler om. Her finder du bla. et stort udvalg af interior til børneværeslset, service, fødselsdagstog mm. Find evt. en ny bedste ven i udvalget af bamser udformet som ræve og kaniner. Eller vælg det sjove service med grafisk tryk og udformning.

Indret børneværelse med bloomingville

Er du ved at indrette børneværelse finder du alt fra tipier til guirlander, knager og opbevarings kasser og poser til legetøj og bamser fra Bloomingville. Der er masser af muligheder når der skal indrettes børneværelse og kun fantasien sætter grænserne. Skal det være enkelt, sødt og i nordisk minimalistisk stil samtidigt. Så er Blooming ville det rette sted at finde lige det du står og mangler til indretningen.

Spisesæt til børn

Derudover finder du også spisesæt, drikke dunke, madkasser og meget meget mere lige til at tage med på tur. Samt milestonecards til at dokumentere barnets første leveår med billeder og fødselsdagskort, det og meget mere finder du her hos Babydk.

ZL0002 (2)Bloomingville er dansk design kombineret med nordiske nutidige trends og med en ambition om at give dig mere end du forventer. Det er hvad Bloomingville Mini handler om.

Her finder du bla. et stort udvalg af interior til børneværeslset, service, fødselsdagstog mm. Find evt. en ny bedste ven i udvalget af bamser udformet som ræve og kaniner, eller vælg det sjove service med grafisk tryk og udformning. Er du ved at indrette din babys eller barns værelse finder du alt fra tipier til guirlander, knager og opbevarings kasser og poser til legetøj og bamser fra Bloomingville her hos Babydk. Der er masser af muligheder når der skal indrettes børneværelse og kun fantasien sætter grænserne for hvordan det skal være. Skal det være enkelt, sødt og i nordisk minimalistisk stil samtidigt, så er Bloominville det rette sted at finde lige det du står og mangler til indretningen. Derudover finder du også spisesæt, drikke dunke, madkasser og meget meget mere i pastel farvet og enkle designs, lige til at tage med på tur. Samt milestonecards til at dokumentere barnets første leveår med billeder og fødselsdagskort, det og meget mere finder du her hos Babydk.

50%
Bloomingville milepæls kort naturBloomingville milepæls kort natur

Bloomingville milepæls kort natur

DKK 199,00 DKK 99,50

Bloomingville milepæls kort natur

Søde milepælskort fra Bloomingville i natur faver. dokumenter og gem billeder af alle barnets vigtigste milepæle det første år af barnets liv.

En sød og personlig gave ide til babyshower eller barselsgave. Brug billederne til at sætte i barnets første bog, så barnet har noget at kigge i når det bliver ældre.

 

Kommer i en flot naturfarvet æske.

 

Mål L11,5xH4,5xW16,5 cm

 

Tilføj til kurv
80%
Bloomingville knag sort keramik med øjne

Bloomingville knag sort keramik med øjne

DKK 25,00 DKK 5,00

Bloomingville knag sort keramik med øjne

Sød keramik knage i sort med hvide øjne. Brug den i gangen til barnets jakke eller taske, eller på børneværelset til superheltekappen, eller hæng et stofnet på og du har en fin opbevaringsløsning til legetøj eller huer og vanter.

 

Mål: Ø4cm

Tilføj til kurv
50%

Bloomingville Væg Dekoration Hvid med ansigt

DKK 109,00 DKK 54,50

Bloomingville Væg Dekoration Hvidmed ansigt

Sødt bomulds flag med ansigt til ophæng på børneværelset på væggen eller på kanten af sengen. Flaget er lavet i bomuld og med fyrtræ.

Dette flag kan pifte et hvert børneværelse op og i den helt rette nordiske stil som Bloomingvill er kendt for.

 

Materiale

Bomuld

Fyr træ

 

Godt at vide

  • Mål H21xW23 cm
Tilføj til kurv
72%

Bloomingville Tallerken kanin Råhvid

DKK 179,00 DKK 50,00

Bloomingville Tallerken kanin Råhvid

Super sød stentøjs tallerken udformet som et kanin hovede med lange ører, den fine tallerken er cremfarvet og kaninens øjne er lukket med lange fine øjenvipper. Den vil helt sikkert være et hit at få serveret rugbødsmadder eller snacks på.

Super sød Bloomingville tallerken i stentøj formet som en kanin med lange ører.

 

 

 

Godt at vide 

  • Mål: L24 x B17 cm
  • Materiale: Keramik
  • Tåler opvaskemaskine og mikrooven

 

Tilføj til kurv
56%

Plys kanin – Bloomingville – Grå

DKK 169,00 DKK 75,00

Fin lille plyskanin med lyserøde kinder og næse, øjne og mund er broderet på, så der er ingen farlige plastikøjne som barnet kan sluge. Lækker bamse med lange ører som de små vil elske at nusse.

 

Materiale:

100% polyester

 

Godt at vide:

H 21 cm.

Vaskes i hånden

Må ikke tørretumbles

 

Tilføj til kurv

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.