Bloomingville mini

Bloomingville

Bloomingvilleer dansk design kombineret med nordiske nutidige trends. Med en ambition om at give dig mere end du forventer. Det er hvad Bloomingville Mini handler om. Her finder du bla. et stort udvalg af interior til børneværeslset, service, fødselsdagstog mm. Find evt. en ny bedste ven i udvalget af bamser udformet som ræve og kaniner. Eller vælg det sjove service med grafisk tryk og udformning.

Indret børneværelse med bloomingville

Er du ved at indrette børneværelse finder du alt fra tipier til guirlander, knager og opbevarings kasser og poser til legetøj og bamser fra Bloomingville. Der er masser af muligheder når der skal indrettes børneværelse og kun fantasien sætter grænserne. Skal det være enkelt, sødt og i nordisk minimalistisk stil samtidigt. Så er Blooming ville det rette sted at finde lige det du står og mangler til indretningen.

Spisesæt til børn

Derudover finder du også spisesæt, drikke dunke, madkasser og meget meget mere lige til at tage med på tur. Samt milestonecards til at dokumentere barnets første leveår med billeder og fødselsdagskort, det og meget mere finder du her hos Babydk.

ZL0002 (2)Bloomingville er dansk design kombineret med nordiske nutidige trends og med en ambition om at give dig mere end du forventer. Det er hvad Bloomingville Mini handler om.

Her finder du bla. et stort udvalg af interior til børneværeslset, service, fødselsdagstog mm. Find evt. en ny bedste ven i udvalget af bamser udformet som ræve og kaniner, eller vælg det sjove service med grafisk tryk og udformning. Er du ved at indrette din babys eller barns værelse finder du alt fra tipier til guirlander, knager og opbevarings kasser og poser til legetøj og bamser fra Bloomingville her hos Babydk. Der er masser af muligheder når der skal indrettes børneværelse og kun fantasien sætter grænserne for hvordan det skal være. Skal det være enkelt, sødt og i nordisk minimalistisk stil samtidigt, så er Bloominville det rette sted at finde lige det du står og mangler til indretningen. Derudover finder du også spisesæt, drikke dunke, madkasser og meget meget mere i pastel farvet og enkle designs, lige til at tage med på tur. Samt milestonecards til at dokumentere barnets første leveår med billeder og fødselsdagskort, det og meget mere finder du her hos Babydk.

-25%

Bloomingville milepæls kort natur

DKK 199,00 DKK 149,25

Bloomingville milepæls kort natur

Søde milepælskort fra Bloomingville i natur faver. dokumenter og gem billeder af alle barnets vigtigste milepæle det første år af barnets liv.

En sød og personlig gave ide til babyshower eller barselsgave. Brug billederne til at sætte i barnets første bog, så barnet har noget at kigge i når det bliver ældre.

 

Kommer i en flot naturfarvet æske.

 

Mål L11,5xH4,5xW16,5 cm

 

-25%

Bloomingville knag sort keramik med øjne

DKK 25,00 DKK 18,75

Bloomingville knag sort keramik med øjne

Sød keramik knage i sort med hvide øjne. Brug den i gangen til barnets jakke eller taske, eller på børneværelset til superheltekappen, eller hæng et stofnet på og du har en fin opbevaringsløsning til legetøj eller huer og vanter.

 

Mål: Ø4cm

-25%

Bloomingville opbevaringspose grå med krydser

DKK 179,00 DKK 134,25

Bloomingville opbevaringspose grå med krydser

Flot opbevaringspose i grå bomuld med hvide krydser på, rigtig fin pose til at opbevare legetøj, bamser eller andet. Med opbevaringsposer er det let og hurtigt på en fin måde at få styr alle de mange ting og sager på børneværelset eller i legehjørnet.

Se evt. ogsåvores andre opbevaringsposer under legetids kategorien.

 

Materiale

100% Bomuld

 

Mål H25xW20 cm

 

-25%

Bloomingville Væg Dekoration Hvid med ansigt

DKK 109,00 DKK 81,75

Bloomingville Væg Dekoration Hvidmed ansigt

Sødt bomulds flag med ansigt til ophæng på børneværelset på væggen eller på kanten af sengen. Flaget er lavet i bomuld og med fyrtræ.

Dette flag kan pifte et hvert børneværelse op og i den helt rette nordiske stil som Bloomingvill er kendt for.

 

Materiale

Bomuld

Fyr træ

 

Godt at vide

  • Mål H21xW23 cm
-25%

Bloomingville Tallerken kanin Råhvid

DKK 179,00 DKK 134,25

Bloomingville Tallerken kanin Råhvid

Super sød stentøjs tallerken udformet som et kanin hovede med lange ører, den fine tallerken er cremfarvet og kaninens øjne er lukket med lange fine øjenvipper. Den vil helt sikkert være et hit at få serveret rugbødsmadder eller snacks på.

Super sød Bloomingville tallerken i stentøj formet som en kanin med lange ører.

 

 

 

Godt at vide 

  • Mål: L24 x B17 cm
  • Materiale: Keramik
  • Tåler opvaskemaskine og mikrooven

 

-25%

Bloomingville Guirlande Birthday Boy Blå

DKK 29,00 DKK 21,75

Bloomingville Guirlande Birthday Boy Blå

Super fin og stilfuld blå fødselsdagsguirlande, den er perfekt til den lille seje drengs fødselsdagsfest. Guirlanden består af blå papirbogstaver der danner teksten BIRTHDAY BOY på hver side af teksten er der tre cirkler. Bloomingvilles fine guirlande kan f.eks. hænges op over festbordet, i en døråbning eller over gavebordet.

 

 

Godt at vide 

  • Mål: L220 x H12 cm
  • Materiale: Papir

 

-29%

Plys kanin – Bloomingville – Brun

DKK 269,00 DKK 188,30

Lækker blød kanin med lange plysører og strikket næseparti, selve næse og mund er broderet på. Bamsen måler 28 cm. Og er i det blødeste plys som et hvert barn vil elske at ligge om nusse med.

 

Materiale:

100% polyester

100% Kærlighed

 

Godt at vide

H 30 cm

Vaskes i hånden

-30%

Strikket bjørn – Bloomingville

DKK 369,00 DKK 258,30

Den sødeste strikkede bjørn I en moderne fortolkning. Bamsen måler 30 cm .i højden og er i en sart petroleums farve. Øjne, næse og mund er broderet og midt på maven er der et flot grafisk mønster. Dette er virkelig en luksuriøs bamse, som også kan bruges til pynt i en stol eller sofa.

 

Materiale:

Strik 100% bomuld

Fyld 100% polyester

 

Godt at vide

H 30 cm

Vaskes ved skånevask i separat i vaskepose

-30%

Plys kanin – Bloomingville – Grå

DKK 169,00 DKK 118,30

Fin lille plyskanin med lyserøde kinder og næse, øjne og mund er broderet på, så der er ingen farlige plastikøjne som barnet kan sluge. Lækker bamse med lange ører som de små vil elske at nusse.

 

Materiale:

100% polyester

 

Godt at vide:

H 21 cm.

Vaskes i hånden

Må ikke tørretumbles

 

-30%

Plys kanin – Bloomingville – Hvid

DKK 159,00 DKK 111,30

Den sødeste lille sovende kanin i plys, med lyserød næse og broderede lukkede øjne. Perfekt barselsgave til både piger og drenge som vil elske at ligge og nulre de lange bløde ører.

 

Materiale

100% polyester

 

Godt at vide

H 26 cm.

Vaskes i hånden

Må ikke tørretumbles

-25%

Bloomingville Kop Råhvid

DKK 99,00 DKK 74,25

Bloomingville Kop Råhvid

Søde keramik kopper fra Bloomingville, den ene lille kop har et drømmen udtryk og den anden kop smiler. Kopperne kan udover at drikkes af, brugs som en lille urtepotteskjuler, til vatpinde og vatrondeller ved puslepladsen eller bare som sød pynt på børneværelset.

Godt at vide 

  • Mål: Ø7 x H7 cm
  • Materiale: Keramik

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.