Babydk kundeklub logo

Kundeklubben Babydk & Friends

Formålet med Babydk & Friends kundeklubben er, at give information og vejledning om vores produkter, samt bidrage med viden og inspiration der gør det lettere at være moderne forælder.

 

Kundeklubsiden her er offentlig og til fri brug for alle, men tilmelder du dig vores kundeklub  lige HER  får du også del i de mange kundeklubfordele, såsom ekstraordinære kundeklubtilbud, nyheder og info om udsalgsstart før alle andre.

Fordele i babydk kundeklub very imporant baby

KLIK og Følg os på de sociale medier

0
Følgere på Facebook
0
Følgere på Instagram

Seneste vindere af konkurrencer

Hos Babydk har vi ofte flere forskellige konkurrencer på sociale medier. Vindernavnene offentliggøres her på kundeklubsiden.

Samtidig med udsendelse af månedens første nyhedsbrev trækker vi lod blandt kundeklubbens medlemmer om et gavekort på 500,- kr. til brug på Babydk.dk.

 

Månedens vinder af gavekort i kundeklubben

Stort tillykke til vinderen af

“Gavekort 500,- kr.”

Melanie Støvring

Vinderen får besked direkte.

Seneste vinder af konkurrence på facebook

Stort tillykke til vinderen af

“Aktivitetslegetøj fra Little dutch”

Cecilie Pape

Vinderen får besked direkte.

Seneste vinder af konkurrence på instagram

Stort tillykke til vinderen af

“Hjemmesko fra Bisgaard”

Freja Tofteng

Vinderen får besked direkte.

Kundeklubbens medlemmer deltager automatisk i lodtrækning om et gavekort på 500,- kr. til webshoppen HVER måned.

 

Måske disse produkter også har interesse

Navnetog bogstav...

DKK 18,00

Navnetog bogstav i træ. Navnetoget er den perfekte personlige gave, hvor man kan stave barnets navn eller en sød hilsen. En gave som kan bruges på fødselsdagsbordet, eller blot pynte fint på værelset. Med sit enkle design og udtryk er det en gave som holder i mange år og ikke går af mode. en ideel barsels eller dåbsgave.

 

Materiale

Træ og vandbaseret maling

 

Godt at vide

  • Lokomotiv og vogne købes seperat
  • Mål 6,5*4,5*5,5 cm
  • CE mærket
Ryd

Grimms beadgrasper k...

DKK 139,00

Flot trærangle I alle regnbuens farver fra Griims. Ranglens udformning gør det let for barnet at gibe om og udforske og udvikle finmotorikken.

 

Materiale

100% træ

 

Godt at vide:

Fra 0 år

Rengøres med en våd klud

Må ikke desinficeres eller koges

Tilføj til kurv

CamCam stofble grey...

DKK 45,00

Stofbleer er uundværlige for enhver mor, og nu kan du få de helt rigtige til dig og din baby fra Camcam. her i farven grey.

 

Materiale

100% økologiske, GOTS-certificeret bomuld

Mål

70 x 70 cm

Tilføj til kurv

Glæder mig til at byde dig velkommen i vores klub

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 16.00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.