KØB BABY STARTPAKKE

SPAR 15%

KØB mere SPAR mere

Køb 4 produkter og spar 15% på dit samlede køb. 

Der er mange ting, der skal købes når man skal have en baby og det løber hurtigt op. Hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til og tilbyder derfor babypakker.

Når du køber mere så sparer du også mere. Derfor giver vi 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 valg frie produkter i følgende kategorier: ♥ Puslepude, ♥ ammepude, ♥ ammepudebetræk, ♥ babynest, ♥ sengerand samt ♥ sengetøj til baby.

Hvordan får jeg rabatten på min startpakke ?

 

Læg 4 varer fra de pågældende kategorier i kurven – gå til kassen og rabatten fratrækkes automatisk.

 

* Gælder ikke sammen med andre rabatkoder/værdibeviser!

CAM CAM

VÆLG DIN BABYPAKKE

Kombiner din babystartpakke fra forskellige mærker, eller som her vist i det flotte DANDELION print i økologisk bomuld fra danske Cam Cam.

Butik inspiration

Se andre produkter fra Cam Cam

Cam Cam skaber klassisk, tidløst og taktilt design til børn. Vi skaber poetiske produkter, som medvirker til at skabe et roligt og harmonisk univers for børn. Derudover er CamCam GOTS certificeret, hvilket er den strengeste certificering indenfor tekstiler, du kan derfor roligt købe sengetøj og sengerande fra Cam Cam til din baby.

Babynest

VÆLG EN BABYNEST TIL DIN BABYPAKKE

Her ser du et udvalg af økologiske babynest. Et MUST HAVE, der som en rede omslutter barnet og skaber den samme fornemmelse som inde i mors mave, hvilket skaber tryghed for den lille baby.

Anmeldelser

Vores forbrugerpanel har anmeldt nogle af vores produkter, som kan være relevante for dig der er gravid eller lige  har fået en lille ny.

Anmeldelse af elefanthue i modal fra MarMar

Beskrevet af Nanna fra vores forbrugerpanel

Anmeldelse af Hevea bold i naturgummi

Beskrevet af Nanna fra vores forbrugerpanel

Anmeldelse af Strækvikle fra Liewood

Beskrevet af Kamilla Ejgaard, Jordemoder for Babydk

Anmeldelse af Sophie la Girafe babykit

Beskrevet af Cecilie fra vores forbrugerpanel

Anmeldelse af lovi sut og suttesnor fra Franck & Fischer

Beskrevet af Cecilie fra vores forbrugerpanel

Anmeldelse af økologisk body fra Engel

Beskrevet af Sarah fra vores forbrugerpanel

Anmeldelse af Sanseterning fra Franck & Fischer

Beskrevet af Cecilie fra vores forbrugerpanel

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores produkter der er rare at have når baby er helt lille – bemærk du kan oprette en ønskeliste, som kan sendes til venner og bekendte ved f.eks. barnedåb eller fødselsdag, og vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i Gaveindpaknings feltet i kassen

Babypakker

Der er mange ting, der skal indkøbes når man er gravid, og skal have en lille ny baby. En startpakke til baby kan godt løbe op, så hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til. Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 produkter i følgende kategorier:  puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din pakke, og kan vælge frit imellem vores produkter fra de forskellige mærker. Du kan bl.a. vælge imellem Cam Cam, Filibabba, Soft Gallery og Liewood.

Hvordan får jeg rabatten på min baby startpakke?

Alt du skal gøre for at opnå rabatten på babypakker er at ligge 4 varer fra de ovenfor nævnte kategorier i kurven, hvorefter din rabat trækkes automatisk inden betaling i kassen.

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.