Fri fragt over 299 kr     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Goki vendespil med dyr anmeldelse

Goki vendespil med dyr anmeldelse

Mathilde, Claus, Ella og Alfred har testet Goki vendespil med dyr, og deler ud af deres erfaringer og gode råd.

Goki vendespil fanger hurtigt interessen

Ella er igen meget spændt på at se hvad pakken indeholder. Hun ser hurtigt den lille pakke og tror med det samme, at det er et puslespil. Hun elsker puslespil og er faktisk ret god til det. 

Jeg forklarer Ella, at det er et vendespil med dyr, hvor man skal finde 2 ens brikker. Vi har et par vendespil i forvejen, men de har ikke fanget Ellas interesse tidligere – jeg tænker der har været alt for mange brikker. Det her Goki vendespil med dyr er hun dog ret optaget af. 

Goki vendespil med dyr anmeldelse

Jeg tænker lidt det skyldes størrelsen af vendespillet. Vendespillet indeholder ”kun” 16 brikker – så det virker ret overskuelig. De små billeder udenpå kassen, viser nogle af brikkerne. De fanger også hurtigt Ellas interesse, og hun kan ikke få kassen åbnet hurtig nok. 

Lidt praktisk info om Goki vendespil

Mærket Goki, stiftede vi bekendtskab med, da vi testede sansetørklæderne derfra til Alfred. Vendespillet var pakket ind i gennemsigtig plastik , som var nemt at pille af – og samtidig var det jo stadig nemt og se hvad der var i æsken, selvom det ikke var pakket op. Der vises 6 billeder ovenpå pakken, som viser det er et vendespil med dyr og køretøjer. I højre side er der 4 ikoner der indikerer, at det er et spil, som er fra 3 år, man kan være 2-4 spillere og at der er 16 brikker.

Det pudsige er dog, at under bunden af pakken på vendespillet, er de samme ikoner – men her står der fra 2 år. Det er lidt misvisende, for hvis jeg stod med pakken i hånden og Ella kun var 2 år – så ville jeg tvivle om hun nu var for lille til det. På siderne af pakken, kan man se alle brikkerne der er i pakken – en god og lidt sjov måde at vise pakkens indhold – og hvilke figurer der er på brikkerne.

Fin vejledning med regler medfølger 

Jeg kender godt reglerne for vendespil – men skulle man være i tvivl, så er der er fin vejledning med. Reglerne er beskrevet kort og enkelt. I vejledningen er det ikke nævnt hvilken alder det er fra. Jeg ved ikke om det burde stå der, og jeg tænker nok kun over det, fordi det er lidt misvisende på pakken. Vejledningen er skrevet på 9 forskellige sprog og heriblandt dansk.

God kvalitet med brikker lavet i træ 

Goki vendespillet indeholder 16 brikker som er lavet i træ. Det er helt perfekt, for så undgår vi at brikkerne bliver bøjet med tiden. Jeg synes virkelig at vendespillet fra Goki er i en fin kvalitet og så koster det kun 70 kr. Det er et vendespil som med garanti vil holde mange år.

Goki vendespil med dyr anmeldelse

Goki vendespil giver anledning til læring og hyggestunder 

Vendespilspillet er jo simpelt og ligetil kan man sige. Men for Ella som lige er fyldt 3 år, er det nogle gange lidt svært og forstå, at man kun må vende 2 brikker af gangen – og at jeg også skal se, hvad der er på de brikker hun vender.

De første 3-4 spil, som vi spillede, havde Ella ikke helt luret spillets gang –  det var svært at forstå, at det også var min tur engang imellem. Hun havde dog forstået at juble, når hun fandt 2 ens brikker, og at hun så måtte vende 2 brikker igen. Men hun blev dog mere og mere bevidst om hvordan det hang sammen.

“Hun har en stor fest hver gang hun finder 2 ens brikker. Desuden får vi også en god snak om, hvad det er for et dyr eller køretøj – samt hvad det siger.”

Vil klart anbefale Goki vendespil

På en skala fra 1-6, vil jeg give vendespillet fra Goki et 5-tal. Det er et virkelig fint og solidt spil. Vendespillet har en rigtig god størrelse – det fylder ikke meget, så det er nemt og tage med i tasken, hvis man skal have lidt underholdning med ud af døren.

Selvom Ella stadig skal mindes om hvordan spillet er engang imellem, så er der god leg og læring da vi samtidig får en snak om dyrene og de forskellige køretøjer. 

Jeg vil dog vurdere at en 2 årig har svært ved at lære selve spillet, men sagtens kan lære noget om dyr og køretøjer og få leg og læring omkring det. Fra 2,5-3 år tænker jeg at spillet er mest relevant fra.

Vil klart anbefale det her, jeg er virkelig fan af prisen og kvaliteten – da man undgår ødelagte og bøjede brikker. 

Denne anmeldelse er skrevet af Mathilde fra forbrugerpanelet.

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken.

Få 10% rabat på dit første køb som medlem

Gælder nye medlemmer af vores kundeklub
JA TAK - JEG ELSKER AT SPARE PENGE
close-link
Scroll til toppen