Fri fragt over 299 kr     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Goki puslespil anmeldelse

Goki puslespil anmeldelse

Cindie, Mikkel, Willas og Lucka fra forbrugerpanelet har testet puslespillet fra Goki, som består af 4 søde puslespil.

gok puslespil anmeldelse

Sød historie om den elskelige bamse

Der er i alt 55 brikker i de fire puslespil. Hvert puslespil fortæller en sød historie om dem elskelige bamse. Ud fra puslespillene kan man opfinde og fortælle sine egne historier – En øvelse der virkelig sætter gang i børns fantasi.

Vores førstehåndsindtryk af Goki puslespil

Da jeg ser puslespillet tænker jeg, nej hvor sødt og så er det i træ. Vi elsker trælegetøj herhjemme. Der er godt med farver på, som nok ville vække Willas på 3 års interesse. Det virker robust, og som noget lækkert legetøj. Jeg kunne godt have fundet på og købe det i butikken, hvis jeg så det på en hylde.

goki puslespil anmeldelse

Jeg kender Goki fra deres andre trælegetøj og VW bilerne, og synes de laver lækre ting, som også er en slags trendes.

En begejstret Willas

Da Willas kommer hjem fra børnehave viser jeg ham Goki puslespillet og spørger om vi skal samle det. Og han er helt vild og kan næsten ikke vente med og få åbnet plastikken, som holder brikkerne på plads.

Jeg åbner puslespillet for ham og giver ham spillet, som han hurtigt får ventet på hovedet. Og ud flyver 55 små træ brikker, som nu ligger over alt på gulvet!

gok puslespil anmeldelse

Goki puslespil for de større børn

Willas sidder og kigger på puslespillet, og så udbryder han “mor hjælp mig”.

Det endte faktisk med, at det var mig som, sad og samlede puslespil “som jeg synes var svært” fordi Willas var gået! Jeg har nogle gange efter forsøgt og få ham med i legen igen, med og samle det. Men nej, han gider det ikke, da det er for svært.

(Red. Spillet anbefales fra 3 år, men vær opmærksom på at sværhedsgraden er forholdsvis høj.)

goki bus anmeldelse

Kvaliteten er i top

Kvaliteten på puslespillet er til gengæld god. Det er træ og trykket med farverne er malet på, så det ikke ryger så let af, som hvis det havde været klistermærke. Det er let og tørre over med en fugtig klud, hvis uheldet er ude.

Vil anbefale Goki puslespil til større børn

Jeg synes det er et sødt puslespil, hvor man lærer børnene at sidde stille og koncentrere sig. Dog vil jeg primært anbefale puslespillet til de større børn, da er for svært endnu for min treårige søn.

Ellers rigtig fint spil herfra, til de lidt ældre børn.

Denne anmeldelse er skrevet af Cindie fra forbrugerpanelet.

Fandt du denne anmeldelse brugbar. Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken.

Se de nye flade sutter fra BIBS - 3 stk. 100kr
 Se HER...
 

Tilmeld vores kundeklub og vær altid opdateret
JEG ØNSKER BESKED OM NYHEDER
close-link
Scroll til toppen