Fri fragt over 299 kr     Afhent i butik     Lev. 1-2 dage     Kundeservice 53 86 05 50 / Mail     Gratis indpakning

Goki bus anmeldelse

Goki bus anmeldelse

Camilla, Tobias og Noah fra forbrugerpanelet har testet den fine bus fra Goki og deler ud af deres erfaringer, tips og tricks.

goki bus anmeldelse

Vores førstehåndsindtryk af Goki bus

Vi modtog denne fine bus fra Goki. Det er faktisk ikke et mærke vi har haft kendskab til før, men har efterfølgende set at de også laver de fineste små biler.

Selve bussen er simpelthen så retro fed. Emballagen fremhæver slet ikke godt nok, hvor fin den er.

Goki VW bus

Begejstring ved første øjekast

Fra Noah fik bussen i hænderne første gang var han super begejstret. Bussen fik hans opmærksomhed med det samme.

 “Når det kommer til at lege med bussen er den fantastisk. Noah fik den i hænderne på gulvet og det første han gjorde var selv at trække den tilbage, så bussen ellers kørte afsted i fuld fart. Han jublede og jagtede den rundt i stuen.”

Vi synes at bussens udseende er så sejt. Det er et rigtig flot stykke legetøj, som man sagtens kan have udstillet på børneværelset når det ikke bliver leget med. Det er sjældent man finder “flotte” stykker legetøj, men denne bus er rigtig fin.

Fungerer 100% efter hensigten

Goki bussen fungerer 100% som det skal. Bussen har en rigtig fin lille dør på den ene side som man kan åbne. Den synes Noah er super spændende at åbne og lukke, hvilket jo er super fint for hans finmotorik.

goki bus anmeldelse

Legetøj som kan holde til lidt af hvert

Bussen er lavet i metal og virker super solid. Legetøj skal jo holde til lidt af hvert – især sådan en bus som kan få et par bump af at køre i fuld fart ind i diverse artikler.

Det eneste vi lagde mærke til var at det ene lille sidespejl røg lyn hurtigt af. Så det skal man nok være en smule opmærksom på, da det er en lille genstand. Selve bussen er i fin kvalitet.

(Red. Bussen anbefales af samme årsag først fra 3 år.)

Emballagens udseende og brugervenlighed

Emballagen kunne vi måske godt have ønsket appellerede lidt mere til børnene. Den ser en smule “voksen” ud i udseendet. Jeg ville være i tvivl om, hvorvidt vi var faldet over den i en butik.

Goki bussen sidder skruet fast i emballagen, hvilket er lidt ærgerligt, så den er lidt besværlig at få ud af sin indpakning. Det tager så lige lidt længere tid at få bussen fri og så har man en lille mus, der skal vente lidt ekstra.

goki bus anmeldelse

Vores bedste tip 

Vores bedste tip til andre forældre, der vil købe denne bus, er at holde øje med sidespejlene. De virker ikke ligeså solide som bussen selv. Desuden så sørg for at pakke bussen ud inden I giver den til junior. Vi havde en lille mus, der synes den var rigtig spændende og mor/far var alt for langsomme.

Vil klart anbefale Goki bus

På en skala fra 1-6 vil vi give Goki bussen et 4 tal. Det der trækker ned er emballage samt de skrøbelige sidespejle. Når det så er sagt, så er det et legetøj vores søn har haft ekstremt glæde af. Der er meget leg i sådan en bus og det er sjældent vi finder noget han virkelig gider sidde og koncentrere sig om og det ville han virkelig her. Vi kan klart anbefale bussen til andre der har en lille dreng/pige der er tosset med biler.

Alt i alt rigtig fint produkt som vi varmt kan anbefale.

Denne anmeldelse er skrevet af Camilla fra forbrugerpanelet.

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken.

Se de nye flade sutter fra BIBS - 3 stk. 100kr
 Se HER...
 

Tilmeld vores kundeklub og vær altid opdateret
JEG ØNSKER BESKED OM NYHEDER
close-link
Scroll til toppen