Forbruger panel

Hos Babydk har vi oprettet et forbrugerpanel, der hjælper med at teste produkter og rådgive jer som forbrugere. Altså forbrugere der ud fra egne erfaringer med produkterne rådgiver og vejleder jer som forbrugere.

Det synes vi giver god mening.

 

Nedenfor kan du læse mere om vores forbrugerpanel med deres egne ord. Klik på “Vores historie” og bliv klogere på panelets deltagere.

Babydk forbrugerpanel

Brian, Ida, Amalie
og Oliver

Vores historie

Vi er en lille familie i nyboder der består af:

Far Brian, 38 år

soldat, men er pt hjemgående husfar på barsel

kan godt lide at holde mit sind ungt med computerspild, når den lille chef tillader det, og lave mad, dyrke sport, få en ide’, udforme og bygge den, og ikke mindst at være meget sammen med mine børn.

Mor Ida, 27 år

Læser til sygeplejerske

Kan godt lide at være i køkkenet, og lave sund glutenfri mad til familien, at indrette vores hjem og finde på nye ting som Brian kan bygge, og mest af alt at være mor.

Amalie, 6 år

Går i børnehaveklasse.

Kan godt lide at finde på sjove lege, danse, tegne og være kreativ, og er vild med alt med frost.

Oliver, 6 måneder

Kan godt lide at tumle rundt, råbe højt og ikke mindst at spise mad. Og lige for tiden går det meste af dagen med at øve sig i at kravle.

Babydk forbrugerpanel

Cecilie, Anders, Romeo
og lillebror i maven

Vores historie

Tilbage i marts kunne min kæreste, Anders, og jeg glædeligt konstatere at vi skulle til at være forældre. Glæden var STOR! Men ligeledes utrolig pludselig og uventet. Ja, efter otte års venskab og efterfølgende KUN et halvt som kærester, kunne vi nu se frem til at være forældre. Og vi glæder os helt vildt. Tænk at der nu er under en måned til termin!

 

Villa, volvo og vovse…?

Vi er gået fra unge sergentelever, som møder hinanden for første gang i 2007 – til det velkendte, men langt fra kedelige; villa, volvo og vovse– for ja, vi må ikke glemme vores lille dansk-svenske gårdhund, Romeo!

 

Jeg vil beskrive min kæreste, som den optimistiske type, der mener at alt kan lade sig gøre. Han er utroligt fremtidsorienteret og har altid ti forskellige løsningsscenarier klar. Minimum! Han søger ofte nye projekter, drevet af interesse og det at kunne effektivisere, forbedre, optimere!

 

Selv bidrager jeg med det, som jeg tillader mig at kalde ’sund skepsis’. Jeg ser gerne sagen fra flere vinkler og arbejder i høj grad med et realistisk verdensbillede. Tryghed og sikkerhed er de vigtigste ord i min bog, og betyder alt når jeg tager en beslutning. Min kæreste beskriver mig som selvironisk og sarkastisk, og det må jeg jo nok erkende.

 

Jeg tror på, at vi sammen vil supplere hinanden rigtig godt i vores kommende rolle som forældre. Vi venter i vild spænding på mødet med vores søn, og glæder os til at pøse ham til med kærlighed! 

Babydk forbrugerpanel

Cecilie, Alfred, Asger
og Alberte

Vores historie

Vi er en lille familie fra Aarhus beståede af :

mor, Cecilie 24 år og pædagogstuderende. Far, Asger  24 år læser ha almen på Aarhus universitet

Alberte og Alfred fra juni 2016. To små stærke spilopper som er født 7 uger for tidligt. Vi er inkarnerede familiemennesker og prioritere familietid og oplevelser højest frem for andet.

Som nye forældre og studerende går vi højt op i pris og kvalitet og deler gerne ud af vores tips og erfaringer inden for babytøj og udstyr.

Sarah, Dan
og Vitus

Vores historie

Vi er en lille familie på 3. Vitus på 1 år, far som er politibetjent og jeg, som er studerende.

Lige nu er Vitus og far hjemme på barsel sammen, inden Vitus starter i dagpleje til November. Vi bor i en lejlighed i Holstebro, men er lige startet på at tegne vores drømmehus, som bliver færdigt næste år.

Herhjemme bliver der brugt masser af tid sammen som familie. Vi er vilde med langsomme dage, hvor vi kan slappe helt af og nyde hinanden :O)

Babydk forbrugerpanel

Nanna, Kim, Merle
og lillesøster i maven

Vores historie

Vi er en lille familie bosat i Randers, vi består af far Kim på 29 år, mor Nanna på 27 år og Merle på 2 år og 3 mdr ,og selvfølgelig lillesøster i maven, med termin til marts.

Vores hverdag går med arbejde for Kims vedkommende, som er salgs assistens på et kontor.
Jeg studere til pædagog og er færdig slut januar.
Hver tirsdag går vi til dans med Merle, som vi er begejstret for!

Vi elsker at hygge, danse, høre musik og grine. Vi sætter også stor pris på at være i naturen, og kører tit i skoven eller til stranden.
Vi værdsætter humor i vores hverdag  og prøver så vidt muligt at huske at nyde livet, og ikke gå og være sure.
Jeg er et stort familie mennesker ,og vi pakker gerne bilen i weekenderne for, at kører til Vestjylland hvor mine forældre bor, og hvor jeg er vokset op.

Produkt anmeldelse

 Her kan du læse den seneste anmeldelse fra forbrugerpanelet

Måske disse produkter også har interesse

 Her vises nogle af vores mest populære produkter – bemærk du kan oprette en ønskeliste, som kan sendes til venner og bekendte ved f.eks. barnedåb eller fødselsdag, og vi pakker din gave ind gratis, blot noter det i Gaveindpaknings feltet i kassen

Navnetog bogstav

DKK 19,95
Ryd

Forbrugerpanel

Hos Babydk har vi et frivilligt forbrugerpanel, som jævnligt tester nye produkter, og resultatet af deres produkttest i dagligdagen, udgives og kan læses her på vores site.

Forbrugerpanelet består af almindelige familier med børn, som anvender udvalgte produkter i deres normale daglige rutiner, og giver deres ærlige mening om produktet.

 

Hvordan bliver man en del af forbrugerpanelet?

Kunne Du tænke dig at blive en del af vores forbrugerpanel?  Vi udskifter løbende familierne i forbrugerpanelet og vi annoncerer dette på vores sociale medier såsom Facebook og Instagram samt i vores nyhedsbrev.

Vind 500 kr. til shoppen HVER måned

Vil du være sikker på at du ikke går glip af at blive en del af Babydks forbrugerpanel? Så følg os på hhv. Instagram og Facebook, nederst på siden. Eller tilmeld dig vores kundeklub, hvor du også er med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 500 kr. til shoppen. Hver måned udtrækker vi en ny vinder.

 

Babydk – Hurtig levering – spar fragten og afhent i butik i Egå

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Egå ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til Post Nord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk – Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Gåseagervej 6 st. 8250 Egå – på samme butiksgade som Rikke Solberg Modetøj, Tendens og By Klip Klap.