Indkøbsliste til sommerbarn

Er du gravid, og skal du have et sommerbarn, men ved ikke hvad du skal købe? Så er du kommet til det helt rette sted. Her finder du nemlig en komplet Indkøbsliste til sommerbarn.

Vinter eller sommerbarn?

Der er stor forskel på om du får et sommer eller vinterbarn. Der skal bruges lidt mere varmt til et vinterbarn og vi anbefaler uld rigtig meget, netop fordi det har en svedabsorberende. Dvs. sige det opsuger sveden og holder dit barn varmt og tørt. Men vidste du at du også kan bruge uld om vinteren? Uld opsuger sveden og afgives igen og derved holdes barnets temperatur nede.

Hvor meget af hver?

Det er forskelligt hvor meget du skal købe til dit barn. Det kommer også an på hvor meget du vasker, skifter tøj og hvor hurtigt barnet vokser. Men hav lige i mente at det godt kan være lidt svært at komme ud af hytten de første par uger når babyen er født. Det tog et par timer for mig første gang at komme afsted og jeg var hurtigt hjemme igen.

 

Sommerbarn

Da jordmoder i gennemsnit kan tage op til 10% fejl af barnets vægt er det en god ide at anskaffe sig lidt forskellige str. tøj.

6-8 bodyer. Både lang- og kortærmet, sommeren er jo ikke altid varm her i Danmark. Brug evt. uld silke da det både er temperaturregulerende og kølende.

3-4 heldragter. Kan bruges både om dagen og om natten, er man ikke så vil med strømper, så køb dem med fødder i.

3-4 par leggings eller bukser. 

7 par strømper og evt. nogle strømpebukser til de kolde dage.

2 tynde huer med snøre (dem uden har en tendens til at ryge af når de ligger og ruller hovedet frem og tilbage)

4 par bluser eller cardigans, til de dage hvor det er lidt koldere.

sutter, vælg to forskellige modeller, da man aldrig ved hvilken sut baby får præference for.

Ammepude

En god ammepude er vigtig uanset om du skal have et vinterbarn eller sommerbarn. Med en god ammepude, er der god mulighed for at få amningen op at køre hurtigst muligt.

Stofbleer

Kan man aldrig få for mange af til et vinterbarn. De kan bruges til rigtig meget og de er fantastiske under amningen så man ikke har gylp over det hele. Jeg vil anbefale dig at købe minimum 10 stk. stofbleer i en god kvalitet. evt. fra Cam Cam de laver verdens bedste stofbleer.

Babydyne og pude til vinterbarn

Babyer sover rigtig meget også vinterbørn. Når børn sover vokser og udvikler de hjernen Derfor er en god dyne og pude alfa og omega, for at de har de bedste omgivelser. En god allergivenlig babydyne i kapok er derfor en rigtig god investering. Kapok er 100% økologisk, allergivenlig ventilerende og temperaturregulerende. Læs mere om kapok her.

 

Indkøbsliste til sommerbarn

Er du gravid og ved at planlægge hvad du skal købe inden fødslen? Her giver vi dig et godt bud på, hvad der er godt at have anskaffet sig inden fødsel når du venter et sommerbarn.

Indkøbsliste til baby

Vi har her lavet en overskuelig liste over hvad du skal bruge inden baby kommer til verden. Nogle ting er rigtig rare at have før du føder, så alt er klart og der er et par ting man godt kan vente med eller ønske sig.

Indkøbsliste – hvor meget bruger en baby?

Hvor meget kan sådan en lille baby egentlig skulle bruge… ? Rigtig meget er svaret. Du kommer til at fylde hjemmet med babyudstyr, alt er nødvendigt, din bil bliver proppet hver gang i skal på tur, du skal både have plads til barnevognen, autostolen og pusletaske eller weekendtasken. Børn bruger rigtig meget tøj og skifter nogle gange flere gange om dagen hvis uheldet har være ude.