Gravid godt at vide

Det er rart at få vejledning når man er på gyngende grund. Jeg har lavet en samling “gode råd”, jeg selv gerne ville have vidst da jeg var gravid.

Vinterbarn indkøbsliste
Min erfaring fra hospitalet. Indlæget er skrevet af Julie ejer og grundlægger af Babydk
Hvornår har man ægløsning
Kamillla Ejgaard jordmoder - Hvornår har man ægløsning
Indkøbsliste til sommerbarn
Indkøbsliste til sommerbarn - hvad er vigtig at købe? Indlægget er skrevet af Julie ejer og grundlægger af Babydk
Gravid over termin
Kamilla Ejgaard, Jordemor fakta gravid over termin.
Hud mod hud
Kamilla Ejgaard, Jordemor fakta om hud mod hud.
Siris tanker om amning
Siri, medlem af Babydk's mødregruppe - Siris tanker om amning.
Flaskebarn af valg og ikke pligt
Sybille, medlem af Babydk's mødregruppe - Flaskebarn af valg og ikke pligt
Guide til køb af barnets første sko
Det svære valg af sko. Indlæget er skrevet af Julie

Gravid godt at vide Er du gravid for første gang? og er du lidt på herrens mark? Så er du komme til det rette sted. Her hos Babydk’s gravid univers, kan du læse alt om graviditet og fødsel, både fra vores mødregruppes oplevelser samt fra vores egen jordmoder.

Derudover vil du her også finde relevante indlæg og artikler, med ting som er godt at vide når man er gravid. Vi har samlet alt dette under et, så du ikke behøver at surfe rundt på hele nettet. Synes du der mangler noget i vores fravid univers? Så ring ellre skriv endelig til os, vi er altid åbne for nye ideer til at hjælpe dig som gravid.

Babypakker Der er mange ting, der skal indkøbes når man er gravid, og skal have en lille ny baby. En startpakke til baby kan godt løbe op, så hos Babydk vil vi gerne hjælpe lidt til. Når du køber mere så sparer du derfor også mere. Vi giver derfor 15% rabat ved køb af en startpakke som består af minimum 4 produkter i følgende kategorier: puslepude, ammepude, ammepudebetræk, babynest, sengerand samt sengetøj til baby. Du vælger selv hvordan du vil sammensætte din pakke, og kan vælge frit imellem vores produkter fra de forskellige mærker. Du kan bl.a. vælge imellem Cam Cam, Filibabba, Soft Gallery og Liewood.