Puma sneakers anmeldelse

Cindie, Mikkel, Willas og Lucka har testet Puma sneakers, og deler ud af deres erfaringer og gode råd.

Godt førstehåndsindtryk af Puma sneakers

Jeg modtager et par PUMA SOFTFOAM+. Det er et par flotte Puma snedkers i gråmeleret stof. På hælen står der 'Puma' med neongule bogstaver og på ydersiden af foden er et Puma-logo. Jeg/vi kender godt til Puma fra tidligere køb. Disse Puma sneakers kommer i en rød sko kasse med Puma logo på. På siden står der størrelsen på flere sprog.

Seje og tidsløse Puma sneakers er et hit

Far Mikkel sagde med det samme, om man kunne få modellen til voksne. Han synes det var en rigtig sej model og et par tidløse Puma sneakers. Og jeg vil da indrømme, at det er et par pæne og neutrale sneakers, hvis man ikke er til dem med mange farver. Dette par sneakers er bløde i stoffet og sålen er af skum, som er meget lette + bøjes let.

Gå til Puma

Puma sneakers sidder godt på foden

Disse Puma sneakers sidder godt på foden, men de er lidt til den store side, da stoffet på skoen er meget blød.

Willas kan løbe stærkt i disse Puma sneakers, da de er lette og snuden bøjer let. Så disse sneakers er ikke en stiv model, som er svær og gå/løbe i.

Dog ville jeg tage disse sneakers i 1 størrelse mindre end ens barn normalt bruger, da der er lidt langt til snuden for Willas. Han bruger 26, og kunne godt have haft en str.25 i disse, så vi har en tyk sok på.

Er du i tvivl hvilken størrelse sko dit barn skal have? Se da vores skoguide for vejledning. Se skoguide.

Praktisk info om Puma sneakers

Æsken er, som alle andre sneakers æsker, let og åbne. Indeni ligger skoene i noget silkepapir, så de er beskyttet godt. På den ene sko sidder en masse sedler i en plastik snor. De viser hvordan foden skal passe i skoen, når man tager sålen ud, og viser hvor god sålen er for børnenes fødder. Der står også lidt historie om Puma.

Disse puma sneakers er fremstillet af:
Ydre: tekstil
Indre: tekstil
Sål: EVA-skum

Smart velcrolukning

Kvaliteten på disse Puma sneakers er okay. De bliver dog lette beskidte pga. stoffet og den lyse grå farve. Sålen er jo hvid, og med et aktivt børnehavebarn, så er de ikke hvide særlig længe.

Selvom Willas synes disse sneakers er seje, så har han problemer med og få fødderne i skoene selv, da disse Puma sneakers har elastiske bånd, samt en velcrorem over vristen. Han kan nemt åbne velcro’en, men det er når han skal sætte foden ned og elastik båndet ikke åbner sig (så får man en utålmodig dreng).

Klar anbefaling af Puma sneakers til ældre børn

Jeg vil anbefale skoen til mine veninder/venner og til jer derude. Dog vil jeg primært anbefale dem, hvis jeres børn er lidt ældre og mere selvstændige end min Willas på 3 år.

Find sneakers fra Puma

Se flere her

Denne anmeldelse er skrevet af Cindie fra vores forbrugerpanelet.

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken. Tilmeld mig kundeklubben