Name It uld body anmeldelse

Cindie, Mikkel, Willas og Lucka har testet Name It uld body, og deler ud af deres erfaringer og gode råd.

Godt førstehåndsindtryk af Name It uld body

Da jeg får uld bodyen fra Name It i hænderne, er den virkelig blød i stoffet, som er tyndt og elastisk. Jeg kender til Name It uld, da jeg har haft købt lidt til Lucka, da han var helt lille (han er fra Januar 2019). Men ellers er det ikke noget, som vi har haft noget af i sommer garderoben. Det er en flot neutral body, som kan passe til det meste tøj.

Hvis jeg havde set bodyen langt fra tror jeg ikke, at jeg var gået hen og taget den, for og købe den. Men hvis bodyen lå fremme eller var på en gine, hvor jeg kunne se den på + mærke stoffet. Så havde jeg helt sikkert købt den! For den er virkelig blød og ikke kras, som noget uld tøj godt kan være.

God kvalitet og fin som ny efter flere vaske

Kvaliteten på Name It uld bodyen er god. Efter flere vaske er den stadig ligeså fin som ny. Ingen fnuller eller farvetab.

Bodyen må vaskes på 30 grader (med uldvaskemiddel) og ingen tørretumling, så den er kun blevet luft tørret.

Lille tip: Hæng bodyen omvendt, så får man ikke mærker efter klemmer mm.

Name it uld body er varmeregulerende

Bodyen er rigtig god, da Lucka er en varm dreng. Og uld hjælper med både og holde på varmen, men også at komme af med den.

“Bodyen er mega nem og tørre af, hvis der bliver spildt på den. Eller hvis man har et gylpe barn som jeg har. Den suger nemlig ikke så hurtigt vandet, så det kan lige tørres af."

Denne uld body fra Name It er god, da der ikke er knapper i halsen. Så den kan trækkes let over hans hoved uden problemer. Knapperne i numsen er gode, da de klikker godt til + er lette og åbne.

Lidt praktisk info om Name It uld body

Bodyen er ikke indpakket i noget, så man får den direkte i hænderne. I nakken sidder en prisseddel, hvor der foran er et klistermærke af et får og hvor der står MERINO WOOL. Der er også en ekstra seddel, hvor der står om MERINO WOOL, og man kan scanne den med sin mobiltelefon. På prissedlen står der, hvad man lige har behov for og vide. Mærket - kvaliteten - størrelsen og prisen.

Den er fremstillet af:
100% merinould

Se uld fra Name it

Se flere her

Vil klart anbefale Name It uld body

Fra en skala fra 1-6 får Name It uld bodyen en 5’er. Jeg vil klart anbefale bodyen til mine veninder og til jer derude.

Denne anmeldelse er skrevet af Cindie fra forbrugerpanelet.