Little Wonders sløjfer anmeldelse

 

Mathilde, Claus, Ella og Alfred har testet sløjferne fra Little Wonders, og deler ud af deres erfaringer, tips og tricks.

Begejstring ved første øjekast

Da vi modtager pakken har jeg netop hentet min datter Ella i dagplejen. Ella hjælper med at åbne pakken, og hun får hurtigt øje på den gennemsigtige pose med sløjferne. Ella er med det samme ellevild og jeg er også ret vild med farverne. Både den gule og rosa farve passer til det meste i Ellas garderobe – jeg er især begejstret for den gule sløjfe, men den gule farve er jo også bare et hit lige nu.

Jeg kender godt mærket Little Wonders – men vi har faktisk ikke haft noget derfra, hverken tøj eller sløjfer til håret. Så jeg var helt klar til at teste sløjferne sammen med Ella. De ser rigtig fine ud, men med små pilfingre, skal de også gerne være rimelig holdbare.

Vores førstehåndsindtryk af Little Wonders sløjfer

Mit første indtryk er, at det er fine sløjfer i flotte farver, som matcher farverne på tøjet som er fremme lige nu. Den rosa sløjfe synes jeg umiddelbart virker meget stor, og tænker om den mon kan sidde ordentlig fast i Ellas hår. Jeg synes den gule sløjfe har en mere passende størrelse. Ella får pakket sløjferne ud af den lille pose og vi prøver dem kort. Jeg tænker at det nok skal blive spændende, da Ella ikke altid mener hun skal have noget i håret.

Mens vi tester sløjferne er hun dog helt klar på at få dem i håret, men pludselig skal de ud af håret igen kort tid efter. Ella gør det på den ”hårde måde” og river blot i sløjfen. Sløjferne sidder ret godt fast i håret, selv i en lille mængde hår. Men der ryger intet/minimalt med hår af, da Ella river sløjfen ud af håret. Det er et stort plus, da der ellers kunne ryge en del hår af hver gang.

Lette at sætte i håret

Begge sløjfer er med et krokodillenæb (som er tilpasset sløjfens størrelse), som er nemme at åbne og lukke. Samtidig er jeg ret imponeret over, både hvor meget og hvor lidt hår sløjferne kan sidde fast i – og det er gældende for begge sløjfer. Den lille gule kan endda holde en del af mit hår, som er noget tykkere end min datters.

Sløjferne er meget lette, og nemme at sætte i håret, og man glemmer faktisk helt, at man har dem i håret. En stor fordel, da min datter på 2,5 år ikke altid mener det samme som sin mor, når der skal sættes hår. Sløjferne gør bare lige det sidste til outfittet, så det passer mig ret fint, at jeg nemt kan snige dem i hendes hår – hvis vi ikke lige er enige om det.

Topkarakter til Little Wonders sløjfer

Min samlede vurdering af sløjferne er meget positiv. På en skala fra 1-6, vil jeg faktisk give dem 6.

"De er simpelthen så fine – og jeg elsker virkelig hvor perfekte de er i farverne, så de nemt kan matche min datters tøj."

Umiddelbart synes jeg den rosa sløjfe virkede for stor, og var spændt på om den kunne sidde ordentlig fast. Men da vi først fik den i håret, synes jeg faktisk ikke den virkede så voldsom, og den sad fint fast.

Jeg er også imponeret over, at sløjferne ikke er gået i stykker, for de blev også inddraget i min datters leg med dukkerne – så der er blevet revet lidt i dem. Dette kan man dog ikke se – sløjferne ser ud som nye endnu. Så hvis I som mig elsker at sætte pynt i håret på jeres pige, så er sløjferne fra Little Wonders værd at købe. De er rigtig fine og kan holde til en del, uden de går i stykker.

Sløjfer fra Little Wonders

Se flere her

Denne anmeldelse er skrevet af Mathilde fra forbrugerpanelet.

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken.