Liewood spisesæt anmeldelse

Mathilde, Claus, Ella og Alfred har testet Liewood spisesæt, og deler ud af deres erfaringer og gode råd.

Begejstring ved første øjekast

Yes! Det var min første tanke, da jeg så vi skulle teste et spisesæt fra Liewood. Vi kender godt mærket Liewood og ejer både håndklæder, vaskeklude, sengetøj, hagesmæk, skåle og de fine spisesæt med biler og dinosaur. Jeg elsker Liewoods produkter – de laver så fine ting i dæmpede farver, som jeg er mest til.

Baby spisesæt fra Liewood

Liewood spisesættet vi skal teste, er et spisesæt i grå med katte ører, næse og knurhår. På kassen står der baby sæt. Jeg var egentlig ikke klar over, at Liewood lavede baby spisesæt. Men jeg kan godt se, at krus og skåle er anderledes end det vi fx har fra sættet med biler, som også er fra Liewood. Skeen er dog samme str.

Indtil nu har vi kun brugt skålen fra bilsættet, da jeg netop synes kruset har været for stor – og egentlig også skeen, men det får vi så afprøvet nu.

Design, funktionalitet og kvalitet er i top

Liewood spisesættet virker ret slidstærkt og den lille skål holdte da også til en lille tur på gulvet, da Ella ikke lige fik sin vilje en aften. I testperioden har spisesættet været i opvaskemaskinen 3-5 gange. Det ser ud som nyt – og vi har ikke oplevet at skålene har ændret farve til trods for at Alfred en dag fik en frugt smoothie, som godt kunne have givet lidt farve.

Liewood krus har en tilpas størrelse

Det lille krus har en virkelig fin størrelse, og Alfred vil meget gerne selv gribe fat om det. Alfred er snart 10 måneder (7 måneder korrigeret), men lidt bagud udviklingsmæssigt, men han vil meget gerne drikke vand af et krus, og forsøger at gribe fat om det, og det har en perfekt størrelse.

Liewood lille skål god til små portioner

Den lille skål er super fin til lidt frugtmos og lignende – den kan også bruges til grød, men jeg synes formen gør det lidt træls, når man rører grøden ud, det ligger sig i katteørerne. Dog vil jeg stadig bruge den til grød, hvis vi skal ud af huset, da den ikke fylder ret meget i pusletasken, men samtidig er god dyb, til at indeholde en god portion.

TIP: Man kan nemt tage den lille Liewood skål, ske og krus med i en taske, uden det fylder halvdelen af tasken.

Liewood dyb skål ideel til grød

Den store dybe skål er god til grød og tænker også den på sigt vil være fin til suppe, når han bliver stor nok til det. Den har en god størrelse, som gør man kan holde skålen i hånden og sidde og give Alfred grøden.

Skeen var jeg overbevist om, at den var for stor til ham. Men jeg tog fejl – han kunne fint have den ind i munden. Så den overraskede mig meget positiv. Jeg vil i hvert fald i gang med at bruge skeerne, som vi har fra de andre Liewood spisesæt, for de er magen til.

Med en 3-årig i huset, kan der godt opstå lidt misundelse, så hun har også brugt Liewood skålene. Den store til hendes morgenmad og den lille skål til fredags slik – så mulighederne er mange.

Praktisk info om Liewood spisesæt

Spisesættet fra Liewood ankommer i en papkasse, hvor man på kassen kan se, hvad kassen indeholder. På den ene side af kassen, står der hvad det er lavet af og størrelsen på de forskellige ting i.

Spisesættet består af et lille krus, en ske, en stor skål og en lille skål. Spisesættet kan ikke tåle at komme i ovn eller mikroovn, men må gerne komme i opvaskemaskinen ved max 65 grader. Der står også at det kan tåle at komme i fryseren, ned til -20 grader. Der står desuden at spisesættet kan bruges til fødevarer og at mad som er meget farvende, kan smitte af på produkterne, da de er lavet af bambus. Spisesættet skal desuden vaskes inden det tages i brug.

Det hele står skrevet på engelsk. Det er ikke noget jeg umiddelbart ser som et problem, men der kan selvfølgelig være nogle som ikke fanger alle informationerne. I har dog skrevet de mest nødvendige ting på jeres hjemmeside, så det er ret fint.

Se produkter fra Liewood

Se flere her

Klar anbefaling af Liewood spisesæt

På en skala fra 1-6, får Liewood spisesættet karakteren 5. Jeg er virkelig positiv over spisesættet. Man kan nemt tage den lille skål, ske og krus med i en taske, uden det fylder halvdelen af tasken.

Spisesættet holder sig stadig fint efter en 3-5 gange i opvaskemaskinen. Eneste minus er faktisk, at det ikke kan gå i mikroovnen synes jeg. Og selvom det er et baby spisesæt – så kan man altså have gavn af det længe frem. Her vil det i hvert fald blive brugt til begge børn, især skålene til Ella.

Designet sælger sig selv – og ofte kan det være det, jeg køber ud fra. Men her hænger design, funktionalitet og kvalitet sammen – så jeg kan kun anbefale det fine spisesæt.

Denne anmeldelse er skrevet af Mathilde fra forbrugerpanelet.

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken. Tilmeld mig til kundeklubben