Liewood hagesmæk i silicone anmeldelse

Emilie, Ronni og Louie har testet hagesmækken i silicone fra Liewood, og deler ud af deres erfaringer og gode råd.

Begejstring for Liewood hagesmæk ved første øjekast

Jeg kender allerede Liewood hagesmækken i silicone, og Liewood er faktisk er et af mine ynglings mærker.

De 2 Liewood hagesmække var pakket ind i en gennemsigtig plastikpose, med informationer om varen og hvor man samtidig kunne se hvordan produktet og farven så ud.

Min allerførste tanke var: JUHUU. Jeg har kigget på Liewood hagesmækken i silicone SÅ mange gange, da jeg virkelig synes de er flotte. Så at jeg skulle være så heldig at få lov til at teste hagesmækkene med Louie var helt perfekt. Så det havde nok ellers endt med at jeg på et senere tidspunkt ville have købt dem selv.

Brugervenligheden er i top

Det var utrolig let at få hagesmækkene ud af emballagen. Posen var lukket til med klister i toppen, og så hang de 2 hagesmække ellers sammen.

Omme bagpå skal hagesmækken lukkes, og det er så smart at der er 6 forskellige huller, så man selv kan justere hvilken en den skal lukkes i. På denne måde kan hagesmækken også bruges i længere tid, til når de bliver ældre. Så er der opsamler i bunden, så det er dejligt lige til hvordan man skal bruge den.

Jeg synes beskrivelsen på Liewood hagesmækkenes emballage er rigtig god. For nu ejer jeg ENDELIG en hagesmæk, som må komme i opvaskemaskinen!

Liewood hagesmækken er dejlig holdbar og kan bruges i lang tid

Jeg er helt vild med materialet af disse hagesmække, det er 100% genbrugs silikone, så det vil sige at der bliver passet på miljøet, samtidig med at det er rigtig nemt at vaske den af efter brug.

TIP: Køb en hagesmæk med ærmer, som man ville have på indenunder. Med sådan nogle små banditter der ”kan og vil selv”, vil man stadigvæk få ærmerne smurt ind, hvis man ikke bruger sådan en indenunder.

Jeg synes det er et dejlig holdbart produkt, som jeg ved at vi kan bruge i rigtig lang tid. Hagesmækken har været i opvaskemaskinen efter brug, og man kunne slet ikke se at produktet havde været brugt. Det så helt nyt ud, og ”kaninen” og farven på hagesmækken var der heller ingen ændringer ved.

Det kan stadigvæk ikke ses at hagesmækkene har været brugt, så længe de bare lige har været vasket og nu har jeg haft dem i opvaskemaskinen 2 gange om dagen, uden nogle ændringer.

Liewood hagesmæk i silicone får topkarakter

Disse fantastiske hagesmække får 6 ud af 6, jeg er så tilfreds!

Jeg vil komme til at anbefale dem her til ALLE jeg kender med små børn. Genbrugs silikone, kan komme i opvaskemaskine, lækkert design og kvalitet, det er noget som næsten alle ville kunne lide. Samtidig er jeg så glad for det ikke er en af de hagesmækker i den hårde plastik med opsamler på, dette er et dejligt ”let produkt”.

Gå til Liewood hagesmække her

Denne anmeldelse er skrevet af Emilie fra forbrugerpanelet.

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken. Tilmeld kundeklubben.