Jordemoder Kamilla Ejgaard

Jordemoder Kamilla Ejgaard tilknyttet BabydkJordemoder, bærevejleder og indehaver af Minikram.dk


Jeg er 30 år gammel, gift med Christian og sammen har vi døtrene, Maren, som er født i februar 2016 og Kaja fra april 2018. Vi bor i Aarhus, og jeg arbejder på Fødeafdelingen på Aarhus Universitetshospital, Skejby. Jeg blev uddannet jordemoder i 2013 og har erfaring med arbejdet som jordemoder i både graviditeten, under fødslen og de første dage efter fødslen. Ved siden af arbejdet som jordemoder er jeg desuden uddannet bærevejleder. Jeg brænder for mit arbejde og synes noget af det allervigtigste her i livet er at hjælpe kommende forældre godt i gang med den nye tilværelse som familie. Det er en af de største omvæltninger man kan komme ud for i livet, og det indebærer både udfordringer, søvnløse nætter, skænderier, lortebleer, glædestårer og ikke mindst et hav af lykkelige stunder. Noget af dette vil jeg løbende prøve at sætte ord på her på siden.

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER

 

Jordemoder Kamilla Ejgaard

Hos Babydk sætter vi en ære i at hjælpe og vejlede gravide og første gangsmødre. Vi har derfor vores helt egen jordmoder, som fortæller om graviditetens stadier, fødslen og meget mere. Du finder det hele her i vores gravid univers, som er et gravid forum for dig som ønsker at samle al din viden et sted.

 

Babydk - Hurtig levering - spar fragten og afhent på vores lager Tilst

Babydk består af en webshop med eget lager beliggende i Tilst ved Århus. Du har derfor altid mulighed for at vælge Click & Collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl. 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til PostNord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk - Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring eller send os en mail så svarer vi med et smil.