Hape badespande anmeldelse

Emilie, Ronni og Louie har testet Hape badespande, og deler ud af deres erfaringer og gode råd.

Godt førstehåndsindtryk af Hape badespande

Aller først bemærker jeg farverne på Hape badespandene og Louie vil bare gerne have fingrene i dem med det samme.

Jeg kender godt mærket Hape I forvejen, dog har jeg aldrig set eller hørt om spandene før.

Badespandende kommer indpakket i klar plastik, så man nemt kan se spandene og farverne derpå. Jeg synes emballagen er flot, men jeg er i tvivl om jeg ville have taget det på hylden I en butik.

Gå til Hape badespande

Hape badespande har god brugervenlighed

Det er utrolig nemt at få Hape badespandene ud af emballagen, og er derfor klar til brug. Det er meget lige til hvordan badespandene fungerer. På pakken ser man de 3 badespandes forskellige funktioner, ude i venstre side.

Der star på pakken at sparede anbefales til 12m+. Dog synes jeg at det skulle have heddet 16 eller 18 måneder. Han kan nemlig ikke selv finde ud af at lege ”rigtigt” med spandene. Og istedet prøver han at drikke af spandende som en kop. Derfor skal jeg fylde spandene hver gang til ham.

Hape badespande kan holde til mange timers leg

Jeg synes kvaliteten af Hape badespandene er godt, dog synes jeg at den badespand med kuglen kan være utrolig forvirrende at få vandet ud af.

Her er badespandene af en god hård plast, men normalt er jeg ikke så stor fan af plastik. Jeg tænker nemlig meget over hvad Louie leger med og putter i munden.

Badespandene bliver kastet rundt på køkkenbordet og på gulvet, og de holder bare. Jeg troede dog at vandet ville komme udover alt, men det gjorde det ikke.

"Ingen mærker efter badespandene bliver kastet rundt med. Og farverne falmer ikke - hanken har ikke taget skade, og badespandene ser stadigvæk ud som om at de er helt nye efter meget leg."

Jeg synes badespandene virker okay, dog den ene ”mølle”, drejer virkelig langsomt rundt. Det tænker en dreng på 13 måneder dog ikke over.

Sjovt med anderledes badelegetøj

Farverne på Hape badespandene er virkelig sjove for ham, og at han kan fylde dem. Normalt leger man med badeænder, så det er sjovt med noget andet og mere anderledes badelegetøj.

Et lille tip er er at I skal holde godt øje når jeres børn leger med badespandene, da Louie fik drukket rigtig meget vand, og det synes han bestemt ikke var sjovt.

Vil klart anbefale Hape badespande til lidt større børn

Jeg vil give Hape badespande 4 ud af 6. Jeg synes han er for lille til at lege med dem, men om nogle måneder er jeg sikker på at badespandene er MEGET sjovere for ham.

Jeg ville umiddelbart ikke anbefale badespandene til andre, hvis de er på alder med Louie. Børn er forskellige og har forskellige idéer. Hvis man har et barn på halvandet år, så ville jeg helt bestemt have anbefalet Hape badespande til dem.

Denne anmeldelse er skrevet af Emilie fra forbrugerpanelet.

 

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken. Tilmeld kundeklubben