Goki sansetørklæde anmeldelse

Mathilde, Claus, Ella og Alfred har testet sansetørklædet fra Goki, og deler ud af sine erfaringer og gode råd.

Spændt på at teste Goki sansetørklæder

Jeg er noget spændt da jeg modtager pakken. Sansetørklæderne er fra mærket Goki. Det er ikke nemt og se hvilket mærke det er, det er faktisk kun fordi der står Goki på prismærket, at det fremgår.

Jeg kender ikke som sådan til mærket, jeg har kun set nogle spil/puslespil derfra. Vi har dog aldrig haft noget derfra. Jeg har dog ikke armene over hovedet, da jeg skal pakke dem ud af posen. Indpakningen er ikke noget fancy og de ville ikke have fanget min opmærksomhed, hvis jeg så dem i en butik.

Sansetørklæderne er nemme og få ud af posen, da posen kan åbnes i bunden.

Der er dog ingen beskrivelse med på pakken om hvad sansetørklæderne evt. kan bruges til. Jeg er godt klar over at de kan bruges til de små børns følesans og synssans – og jeg husker vi brugte dem til babysalmesang med min datter Ella, da hun var lille.

Men der står intet om dem. Jeg kan dog se, at der på kategorien  Goki sanselegetøj er en lille beskrivelse af dem – hvilket klart er en fordel, og det giver lidt ideer til brugen af dem.

Sanselegetøj fra Goki

Se mere her

Godt råd: Vask gerne Goki sansetørklæder inden brug

Der er 6 tørklæder, og på det gule tørklæde er et lille mærke. Der står at sansetørklæderne godt må håndvaskes ved 30 grader. Der fremgår det også, at de er fra mærket Goki.

Egentlig ville jeg ikke have tænkt, at jeg ville vaske dem inden brug. Men tørklæderne er lidt formet efter at have ligget i pakken, og kan godt virke lidt stive i det, så jeg prøver at vaske de 2 af dem, for at se hvordan de bliver.

Da jeg kiggede til tørklæderne 1 time senere var de tørre og klar til brug. De virker knap så stive i det, så jeg vaskede også de andre.

Fine farver på Goki sansetørklæder fanger hurtigt opmærksomheden

Da jeg tester Goki sansetørklæderne med min søn Alfred på knap 6 måneder (3 måneder korrigeret), synes jeg de virker meget store, hvis man kører dem hen over ham. Jeg har bundet en knude i det røde tørklæde, så den ikke virker så voldsom.

Han får hurtigt øje på sansetørklædet, og vil gerne følge det med øjnene. Alfred er meget opmærksom, da jeg forsigtig trækker tørklædet hen over ham. Jeg fornemmer egentlig, at han godt kan lide det.

Jeg hang 2 sansetørklæder op i vores legestativ – de fine klare farver fanger igen hurtig hans opmærksomhed. Vi har også prøvet at lege med dem, mens Alfred kun var iført en ble. Det virkede han knap så tilpas med. Så skulle tørklædet i hvert fald bare ligge stille på ham.

Også spændende for de lidt større børn

Nu var det egentlig Alfred, som vi skulle teste sansetørklæderne med. Men da Ella kommer hjem fra dagpleje en dag, ser hun at tørklæderne ligger fremme. Nysgerrige Ella tog det orange tørklæde og lagde over Alfred – det havde han ikke noget i mod.

Hun har også selv leget med sansetørklæderne. Hun har gået og kastet dem op i luften og viftet med dem – så de har også fanget hendes opmærksomhed. Vi har også sunget sangen: ”Jeg vil male dagen rød” og så skulle hun finde den rigtige farve.

Jeg har virkelig svært ved at finde ud af, hvad jeg egentlig synes om sansetørklæderne. Mine børn har taget godt i mod dem, hvor jeg selv nok har haft lidt svært ved at ”holde legen i gang”, som hvis det var en rangle eller andet legetøj. Omvendt har sansetørklæderne virkelig fanget Alfreds opmærksomhed, og fået ham til at fastholde blikket på dem.

TIP: Et lille tip, til andre som overvejer at købe dem: Husk, at der ikke er nogen ”regler” – man kan ikke lege forkert med tørklæderne. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Goki sansetørklæde indbyder til leg, sang og hygge

På en skala fra 1-6, vil jeg give dem 4. Jeg synes indpakningen er kedelig og sælger bestemt ikke sig selv – og så mangler der en lille beskrivelse af sansetørklæderne, om hvad de kan bruges til. Men sansetørklæderne indbyder alligevel til en del leg, sang og hygge.

Denne anmeldelse er skrevet af Mathilde fra forbrugerpanelet.

Fandt du denne anmeldelse brugbar? Så tilmeld dig vores kundeklub, hvor du kan få flere relevante anmeldelser direkte i indbakken. Tilmeld mig til kundeklubben.