Fra Baby til tumbling

Når barnets udvikling ikke følger normaliteten – fra baby til tumling:

Wow.. min dreng er snart 9 måneder, og hold nu op hvor er de bare gået stærkt de måneder. Det føles som var det i sidste uge jeg sad med min lille baby i armene og kiggede på han spiste mælk af flasken. Sådan er det ikke længere. Min lille baby er blevet en rigtig ballademager af en dreng. Udviklingen har simpelthen bare taget fart fra han var 3 mdr.

Havde de regnet forkert?

Vi har altid joket med at sygehuset havde regnet min termin forkert, da han blev født med åbne øjne og uden fosterfedt og han kunne næsten selv holde sit hoved. Og netop når det kommer til udvikling og de forskellige spring de tager i løbet af de første år, så passer Phillip bare overhovedet ikke til sin alder.

Langt fremme for hans alder

Og det er hårdt som forældre. Ikke fordi at tigerspringene starter lidt før end alderen siger, eller fordi de somme tider føles som om de varer i 100 år. Nej det er hårdt fordi han er så langt fremme i forhold til hans alder. Sidste jordmoderbesøg skønnede ham sågar til at være 3-4 måneder længere fremme end hans alder.

Glad dreng det meste af tiden

Det kræver altså noget af os forældre når hovedet ikke helt følger motorikken, det kan være svært for sådan en lille dreng at kapere at han altså ikke er så gammel som han går og tror, og det giver søvnløse dage, og rigtig mange hårde nætter. Men heldigvis så er han 90 procent af tiden en glad dreng der trives og spiser som han skal. Så har vel egentlig ikke noget at brokke mig over, jeg er bare en helt igennem træt mor.

Ekstremt energioverskud

Siden Phillip var 3 mdr. har han haft et minimalt søvnbehov og ekstremt energioverskud, han har sovet 10-12 timer om dagen inkl. Timerne om natten. Han kunne sidde selv da han var 4 mdr, begyndte at kravle da han var 5 mdr, hvilket også har betydet at han var overalt og især ved gardiner og ledninger. Og lige som man troede der var kommet lidt ro på, så begyndte han så at kunne gå selv uden støtte da han fyldte 8 mdr. Så nu er der slet ikke stille. Det der med at sidde ned i 5 min det eksisterer ikke herhjemme, der er fuld fart på hele dagen.

Hurtige udvikling

Hans hurtige udvikling og nysgerrighed gør så også at vi har fået en dreng der ikke gider at, gå tur med klapvogn/barnevogn længere med mindre han skal sove lur. Det kan han pludselig godt finde ud af nu. Men en tur op i Føtex hvor der kun er 10 min gang, kan hurtigt udvikle sig til et helvede, med en skrigende dreng der bare ikke gider sidde nede i den vogn, nej han vil hellere op og gå selv, og det kan han altså ikke helt forstå han ikke bare kan komme.

Skøn dreng

Når det er sagt så er det altså også rigtig dejligt at have en dreng der er gang i, en man kan lege med og tumle rundt med. En som er nysgerrig og som vil frem i livet. Jeg elsker når han går mig i møde med hans små vraltede ben som en and, eller når han rejser sig op i sengen og rækker armene ud for at vil op til mig.

Nyt kapitel

Han starter i vuggestue her den 1/11 og hvor bliver det rart at se hvilket skridt hans udvikling så tager. Derudover er det også lidt rart at vide at han selv kan komme omkring når han er i vuggestue og på trods af han bliver den yngste, stadig kan følge med de andre børn og lege med dem på legepladsen. Jeg er i hvert fald spændt på hvad der vil ske med ham de næste måneder, og så håber jeg lidt på at han begynder at sove bedre om natten, pga. alle de nye indtryk fra vuggestuen.

Min baby er væk

En ting er sikkert, min baby er væk og jeg har i stedet fået en tumling, lidt tidligere end forventet, men ikke desto mindre er det hyggeligt.

 

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER

Sybilles baby er godt på vej til at blive tumbling

Det er både fantastisk og fustrende at opleve sit barn vokse op. Alle synes nok det gå alt for hurtigt og især hvis man som Sybille har en tumbling er der langt foran.

Den første tid som mor

De fleste ser frem til at baby kommer ud og de rigtig skal til at være mødre. Det er dog forskelligt hvordan kvinder oplever den første tid som mor. Hvis du gerne vil læse lidt om hvordan andre har det i den første tid som nybagt mor, så læs med her hos Babydk. Hvor vores mødregruppe deler deres erfaringer med jer.

Babydk - Hurtig levering - spar fragten og afhent i butik i Tilst

Babydk består både af en fysisk butik beliggende i Tilst ved Århus, og en webshop. Du har derfor altid mulighed for at vælge click and collect som fragt mulighed. Dette betyder at bestiller du inden kl. 00.00 kan du afhente din bestilling i butikken dagen efter når vi åbner, på denne måde sparer du fragten. Se åbningstider i bunden af alle sider.

Derudover sender vi alle ordre modtaget inden kl. 14:00 samme dag. Dvs. det er op til PostNord og GLS, hvor hurtigt du har dine varer, dog som hovedregel indenfor 1-2 dage.

Babydk - Gratis gaveindpakning

Som ekstra service hos Babydk pakker vi dine gaver ind helt gratis om det er fødselsdagsgaver, barselsgaver eller dåbsgaver. Vi pakker endda ind efter køn også, så pakkerne bliver endnu mere personlige. Vi ved også at der er forskellige budgetter for gaver og derfor har vi også inddelt vores gavekategori i priser, gå på opdagelse og find inspiration til din gave her.

Hos Babydk lever vi af tilfredse kunder

Vi går højt op i personlig service og skulle du have nogen spørgsmål til vores babytøj, børnetøj, babyudstyr, legetøj, sengetøj eller andet, sidder vi altid klar i kundeservice til at hjælpe dig. Ring, send os en mail eller kom forbi butikken på Havkærvej 5, 8381 Tilst - lige ved siden af OK-tanken.