Anmeldelse af spisesæt fra Filibabba

Anmeldelse af Melamin sæt m. dyb tallerken dusty rose fra Filibabba, beskrevet af Nanna fra vores forbrugerpanel.

Rigtig fin emballage, gode fangende farver – ikke for pangende, men stadig ”pige” farvet. Det er heller ikke noget som man bliver træt af at kigge på. Jeg ville helt klart tage produktet i hænderne hvis jeg stod i butikken. Det fine mønster fanger øjnene. Det er dejligt at produktet indeholder alt hvad man skal bruge i form af, kop, gaffel, ske, dyp og flad tallerken.

Det var super let at åbne kassen, selv Merle hjalp med det – og dejligt det ikke var klisteret fast med tape og andre ting, det var bare et par enkelte ståltråds ender der skulle løsnes og vupti så var det ude.

Det ligger ret meget op til at det er et spisesæt. Merle var i hvert fald ikke i tvivl, og dækkede straks op med det på sofa bordet. Hun tog hendes vandflaske og hældte vand over i koppen.

Der var ingen beskrivelse af hvordan det bruges, men beskrevet hvad det var – et spisesæt. Dog på engelsk, men forståeligt.

Det er efterhånden blevet vasket hver dag, i opvaskemaskinen og det er ikke falmet eller blevet forvasket at se på. Jeg synes produktet holder rigtigt godt, og er endda også blevet brugt i mikroovnen. Hvilket kun er et plus, hvis man har små børn og lige hurtigt vil varme noget til den lille baby.

Vi kan godt lide når produkterne er økologiske og bæredygtige, at man ikke skal tænke over hvad ens barn putter i munden, og hvad produktet er lavet af og hvad der er i det. Men det er dog ikke noget vi lever 100% efter, men kan det så vidt muligt lade sig gøre og koster det ikke mere end andet, vælger vi helt sikkert vælge den økologiske og bæredygtige vej.

Vi synes det har været rigtigt spændende at få lov at teste dette lækre spisesæt fra Filibabba, Merle var meget begejstret for noget nyt og når vi skal spise, henter hun selv dette spisesæt. Gaflen er god for hende at holde ved, den falder godt i den lille hånd. Skeen er en passende str. at få ind i munden, jeg synes nemlig tit at børneskeer er lidt store for de små at bide om. Denne er helt perfekt! Jeg kunne måske godt have ønsket mig en kniv også, da Merle er nået den alder hvor hun gerne selv vil hjælpe med at skære rugbrødmadderne ud, og en kniv i samme mønster og en der ligger godt i den lille barnehånd, ville jo bare være et plus.

Find produkter til spisetid

Se flere her

Fandt du dette interessant, så tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder, infomation og særlige gode rabatter for vores medlemmer direkte i din mailbox. Tilmeld dig lige HER